Win Pet Ameliyat Sonrası Köpek Elbisesi Medium

Marka : Win Pet
Fiyat : ₺1.079,99(KDV Dahil)
Barkod : 8681277149016

Win Pet Ameliyat Sonrası Köpek Elbisesi Medium 64*60 cm


Operasyon ve yaralanmalar sonrasında, Pet Hastaların bu süreci konforlu geçirmelerini sağlamak için üretilmiş medikal bir üründür. Ameliyat sonrası, onları yumuşak dokunuşuyla sararak depresyon ve anksiyete duygusu oluşmasını engelleyen, korku ve tedirginlik halini azaltarak hastanın kendisini güvende hissetmesini sağlayan, koruyucu bir elbisedir. Teknik kumaştan üretilmiştir. Sağlam yapısı, elastan kumaş özelliği, bedenler arası kolay geçişi sağlayan güçlü cırt bantları, yumuşak dokusu, yaranın hava almasını sağlayan tasarımı ile hastanın ve sahibinin yaşam kalitesini düşürmeden iyileşme sürecinin atlatılmasını sağlar.


WinPet Plus M Beden Yara Koruma Ürünü ile yara iyileşme süreci tamamen kontrol altındadır. Bu zorlu ve sıkıntılı süreç, WinPet ile oldukça pratik ve kolay hale gelecektir. Operasyonlar dışında; iyileşme süreci uzun ve zorlu olan yaralarda, dermatit ve egzama gibi cilt hastalıklarında kedi ve köpeklerinizin en büyük yardımcısıdır.

WİN-PET . Elbise şeklinde tasarlanmış Teknik Kumaştan üretilmiş Veteriner Medikal bir üründür. Ürün kullanılmadan önce MUTLAKA Kullanım Kılavuzu dikkatle okunmalıdır.

Kullanım kılavuzu kutu içindedir.

Aşağıdaki ölçülerde ve ırklardaki köpeklerde kullanılabilir.


Uzunluk: 64 cm                     

Göğüs Ölçüsü 60 cm


Beagle, Bichon Frise, Cooker Spaniel, Fox Terrier,Pekingese,Bull Terrier, Husky, Amerikan Bulldog, Amerikan Pitbull, Kurtzuar, Boxer, İngiliz Bulldog, Dalmaçyalı, Puanter, Sether, Beauceron, Border Collie, Çin Aslanı (Chow Chow), Çatal Burun,Valee Çoban Köpeği, Dachshund

Etiketler
49016,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR