Trixie Cam İçin 4 Yönlü Kedi Kapısı 27x26 cm Gri

Marka : Trixie
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺807,88(KDV Dahil)
İndirimli : ₺727,09(KDV Dahil)
Barkod : 4011905442228

Trixie Cam İçin 4 Yönlü Kedi Kapısı 27x26 cm 


Cam kapılarda kullanılabilecek dört yönlü kedi kapısıdır. Kapı cam kalınlığı 5 - 18 mm arasında olan cam kapılar için uygundur. Plastiktir. Dört yönlü şeffaf, istendiğinde kilitlenebilir kedi kapısıdır. Dört yönlüden kasıt kedi kapısı hem içeri hem dışarı açılabildiği gibi, sadece içeriden dışarıya veya sadece dışarıdan içeriye açılabilmesidir. İstenildiğinde kedi kapısı tamamen kilitlenebilmektedir. Kedi kapısı montajı için kapıda kesilerek açılması gereken daire çapının 23,5 cm olması gereklidir. Şeffaf flap şeklindeki kapı ölçüsü 14 x 15,5 cm dir. Kedi kapısının dış çerçeve ölçüsü 27 x 26 cm dir. Camcı tarafından monte edilmesi tavsiye edilir. Dış hava koşullarına dayanıklıdır.

 

 

Yararlı İpuçları: 

Kedi kapısı montajı biraz el becerisi gerektirir. Muhtemelen bir tornavida, testere, matkap ve bir parça zımpara kağıdına ihtiyacınız olacak.
Cam kapılara montaj daha zordur; birçok kullanım talimatı bu konuda yardımcı olması için bir camcıyla temasa geçmenizi önerecektir.
Kedi kapınızı doğru yüksekliğe yerleştirdiğinizden emin olun - kedinizin kullanmakta zorlanmaması için çok yüksekte olmamalıdır.

 

Etiketler
Kedi Kapıları,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR