Skymee Owl Robot İnteraktif Evcil Hayvan Oyuncağı

Marka : Skymee
Fiyat : ₺6.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 6971486940798

Skymee Owl Robot İnteraktif Evcil Hayvan Oyuncağı

Evcil hayvanınız bütün gün tek başına sıkılıyor ve uzun süre yalnız kalıyor-du! Owl Robot İnteraktif Evcil Hayvan Oyuncağı ile artık onunla yanında değilken de oynayabileceksiniz!

Manuel Sürüş ve Akıllı Etkileşim

Owl Robot İnteraktif Evcil Hayvan Oyuncağı ile evde gezinerek saklanan evcil hayvanınızı bulabilir, onunla etkileşime geçebilirsiniz. Ücretsiz SKYMEE uygulaması üzerinden yöneteceğiniz cihaz ile evcil hayvanınız artık yalnız hissetmeyecek!

Dilerseniz bir rota çizip kaydedebilir ve Owl Robot’un bu rotayı çizerek evcil hayvanınızla yakalamaca oynamasını sağlayabilirsiniz. 5 farklı otomatik rota kaydedebilirsiniz.

Full HD Kamera ve Gece Görüşü

4 kat zoom ve gece görüşüne sahip 1080p Full HD kamera, evcil hayvanınızı gece gündüz net bir şekilde görmenizi, yüksek kaliteli görüntü veya video kaydetmenizi sağlar.

Ödül Maması ve Çift Yönlü Ses

Owl Robot İnteraktif Evcil Hayvan Oyuncağının maması haznesine koyduğunuz ödül mamalarını dilediğiniz zaman evcil hayvanınıza verebilir ve onu motive edebilirsiniz. Mikrofon ve hoparlör özelliğini kullanarak onunla konuşabilir ve onun çıkardığı sesleri dinleyebilirsiniz.

Hareket Algılama ve TF Kaydı

Owl Robot İnteraktif Evcil Hayvan Oyuncağı bir hareket algıladığında otomatik olarak tepki verir ve size bir bildirim gönderir.

TF kartı takarsanız otomatik olarak video kaydeder. (Kart cihaza dahil değildir.) Böylece haftanın 7 günü evin içinde neler olduğunu izleyebilir ve bu kamera özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Etiketler
40798, 40798,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR