Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Taneli Topaklanan Kedi Kumu 5 Kg

Marka : Pisipisi
İndirim Oranı : %3 İndirim
Fiyat : ₺119,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺115,84(KDV Dahil)
Barkod : 8690000016662

Pisipisi Sabun Kokulu Kalın Taneli Topaklanan Kedi Kumu 5 Kg

  • Ortamdaki sıvıyı ve nemi hızla emerek Toxoplasma spp. gibi protozoonların ve bakterilerin üremesini, yayılmasını engeller.
  • İçindeki toz emdirilip minimuma indirilmiştir. Böylelikle kediniz tuvaletinde eşelenirken toz yutmaz ve tozlar solunum yoluna yapışmaz.
  • Kolay temizlenebilir. Ortamdaki nemi ve sıvıyı hızla emer ve idrarı topaklaştırır. Dışkı ise kuru hale gelir.
  • Kedinizin tuvaletinde en az 6-7 cm derinlikte olacak şekilde kullanılmalıdır. Aksi halde tuvaletin tabanına yapışabilir.
  • Hızla sertleşen özellikte olmasından dolayı dışkı ve idrarla çıkan mikroplar topaklaşan kısımda kalır, kedinizin ayaklarına bulaşmaz ve evinize yayılmaz.

Kum Değiştirirken Yeni Kuma Alıştırma

 

Kedinize tuvalet eğitimi verdiniz ve başarılı bir sonuç elde ettiniz. Bir süre sonra kedinizin kumu kirlenecek ve sizlerdekum değiştirirken yeni kuma alıştırma telaşına gireceksiniz. Kediler daha önce kuma alıştılarsa yeni kum koyduğunuzda pek zorlanmayacaktır fakat yeni koyacağınız kumun özelliklerine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kedinizin sağlığı için de kumun özelliklerine göz önünde bulundurmalı ve seçim yapmalısınız. Kum değişimi yaptıktan sonra kedinizin kumu tanımasına ve koklamasına izin vermelisiniz. İlk alıştırma aşamalarında olduğu gibi kum kedinin kolay ulaşabileceği ve rahatlıkla kullanabileceği bir alanda olmalıdır. Kum değişikliğinden sonra kedinizin yeni kum ile tanışmasına sizlerde yardımcı olmalı ve gerekirse kedinin kumun üzerine oturmasını siz sağlamalısınız. Böylelikle alışma dönemi kolay olacaktır.

Eski alışık olduğu kumdan yeni seçtiğiniz kuma yavaş yavaş geçilmeli. Eski kumun üzerine azar azar yeni kum ilave edilmeli ve yaklaşık 1 hafta sonra tamamen yeni kuma geçilmelidir.

Kum Çeşidi Doğal
Tane Şekli Kalın
Kullanım Şekli Topaklaşan
Koku Özelliği Sabun Kokulu
Etiketler
Bentonit Kedi Kumu,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR