PetSafe Radyo Frekanslı Yeraltı Kablolu Çit Sistemi

Marka : PetSafe
İndirim Oranı : %41 İndirim
Fiyat : ₺1.250,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺738,57(KDV Dahil)
Barkod : 0729489101746

PetSafe Radyo Frekanslı Yeraltı Kablolu Çit Sistemi

PetSafe Küçük Köpek Yerde Çiti, küçük köpeklerin bahçelerinde güvenle kalırken oyun oynama özgürlüğüne sahip olmalarını sağlar. Sınırınızın olmasını istediğiniz yere teli gömün. Köpeğiniz, telin içinden geçen radyo sinyalini algılayan bir alıcı tasma takıyor. Köpeğiniz sınıra yaklaştığında, alıcı bir uyarı tonu verecektir. Köpeğiniz tonu görmezden gelir ve sınırı geçmeye çalışırsa, güvenli, ancak şaşırtıcı, statik bir düzeltme alacaktır. Düzeltme, zararsız olsa da, yerleşik koruma alanında kalması için onu ikna edecektir. 4 seviyeli statik düzeltme ve yalnızca ton modu ile köpeğiniz için doğru seviyeyi seçebileceksiniz.

Özellikleri
Küçük Köpekler için Yer İçi Çit - 5 lb ve üstü köpeklere uyacak şekilde tasarlanmıştır
Dahil Edilen Tel ile 1/3 Acre'ye Kadar Kapaklar - Ek tel ve bayraklar satın alınarak 25 akreye kadar genişletilebilir
Ayarlanabilir, Su Geçirmez Alıcı Tasması - 4 seviyeli statik stimülasyon ve sadece eğitim için ton moduyla, alıcı tasması köpeğin mizacına göre ayarlanabilir
Sisteminize Sınırsız Evcil Hayvan Ekleyin - Bu ek olarak kullanılabilen alıcı tasması ile ihtiyaç duyduğunuz kadar evcil hayvanı bahçenizde güvenle saklayın. YardMax® ve UltraSmart® hariç tüm PetSafe Yer İçi Sistemleriyle uyumludur.
Yansıtıcı Yaka Kayışı - Evcil hayvanınızı geceleri daha iyi görebilmeniz için görünürlük sağlar
Düşük Pil Göstergesi - Pil değişimi gerektiğinde sizi uyarır

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR