Petsafe Gezinen Atıştırmalık Köpek Oyuncağı

Marka : PetSafe
İndirim Oranı : %3 İndirim
Fiyat : ₺2.990,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.888,65(KDV Dahil)
Barkod : 0729849169647

Petsafe Gezinen Atıştırmalık Köpek Oyuncağı

Gezinen atıştırmalık interaktif köpek oyuncağı oyun zamanını heyecanlı hale getirir. Sadece oyuncağı atıştırmalık ile doldurup eğlenceyi başlatabilirsiniz. Pille çalışan oyuncak yerde yuvarlanarak arasıra atıştırmalık bırakır ve köpeğinizin heyacanını hep üst noktada tutar. Çok hızlı yiyen köpekler için çok iyi bir çözümdür. 118 ml atıştırmalıkalan haznesiyle yavaş yemek yedirmenin mükemmel bir yoludur. Dayanıklı kauçuk tekerlekler kolayca ve minimum sesle hemen hemen her türlü yüzeyde gidebilir.

ÖZELLİKLER

Köpeğin ilgisini çeker – Beklenmeyen hareketler yaparak arasıra mama bırakan oyuncak köpeklerin çok hoşuna gider
Aktif oyunu teşvik – Takip et ve ödülü al aktif bir oyun şeklidir
Yavaş yemek yeme – İstediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz açıklık sayesinde köpeğinizin yemek yeme hızını düzenleyebilir, hızlı yiyen köpekleri yavaşlatabilirsiniz.
Kaliteli metaryal – Dayanıklı plastik ve güvenli pil kapağı sayesinde en çılgın oyunculara bile dayanır. Kauçuk tekerlekler hemen hemen her yüzeyde hareket edebilir
Uyku modu – 10 dakika oyun sonrası oyuncak bir ara verir ancak dürtüldüğünde oyunu tekrar başlatır. 3 adet AAA pil ile çalışır (pil içermez).

ÖNEMLİ NOT : BU ÜRÜNÜN AMBALAJI, KUTUSU AÇILDIĞI TAKDİRDE SAĞLIK VE HİJYEN AÇISINDAN İADESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR, CAYMA HAKKI KULLANILAMAZ. (Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, Cayma Hakkı İstisnaları Madde 15, ç bendi)

Etiketler
69647, 69647,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR