Petcorn Catnipli Kedi Oyuncağı 5x4 cm

Marka : Pet Corn
İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺59,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺54,82(KDV Dahil)
Barkod : 8662214510649

Petcorn Catnipli Kedi Oyuncağı 5x4 cm

Kedi oyuncağı güvenli, saf ve %100 doğal maddelerden üretilmiştir. Hiçbir kimyasal, böcek ilacı veya dolgu maddesi içermez. Kedinizde karışıklığa sebep olmadan eğlenirken sağlığına yardımcı olur. Islak mama yercesine kedinizin çılgına dönüp yalamasını izleyin.

Kedi çimeni oyuncağı kedinizin stresini azaltmaya yardımcı olur. Seyahat anında veya kedinizin stresli olduğu bir anda verebilirsiniz. Kedinizin nefesini temizler ve gastrointestinal sağlığının güçlenmesine yardımcı olur.

Tüketilebilir bir ürün olması ve hayvan sağlığı sebebiyle paketi açılmış ürünler iade kabul edilmemektedir.
Kedi çimeni topu oyuncağı tüm kediler için uygun değildir. Kedilerin yaklaşık %80'i kedi çimeni sever. Her kedinin karakteri ve ağız tadı bizler gibi farklıdır.
6 aydan küçük ve hamile kediler kedi nanesine tepki vermeyebilir.
Kediniz çimeni topu oyuncağını ile çok sık vakit geçirirse, kokusuna duyarlılık kazanacak ve bir süre sonra tepki vermeyecektir.
Kedinizin oynamadığı zamanlarda nemi önlemek için kapalı bir torbada saklamak en iyi yoldur.

Nasıl Kullanılır?

Paket içeriğiyle beraber gelen çift taraflı yapışkanı arka kısmına yapıştırın. Daha sonra düz bir zemine yapıştırarak kedinizi topla tanıştırın.  Kediniz oyuncak ile 45 - 60 saniye vakit geçirdikten sonra ilgisini kaybedip, bir süre sonra tekrar oynamak isteyecektir.

Ürün Ölçüleri:

5 cm x 4 cm
Top Çapı: 27 mm

 

Etiketler
10649,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR