PawMax Ördekli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Marka : PawMax
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺90,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺81,00(KDV Dahil)
Barkod : 8683071435098

PawMax Ördekli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Zararlı kimyasal ve katkı maddesi içermeyen, köpeğiniz için lezzetli ve sağlıklı Ördek,brokoli,nar  ve havuç içeren  ödül kurabiyesi.

İçindekiler; Tam buğday unu, kuzu eti,yaban mersini elma,havuç, hayvansal yağ, yumurta, soya lesitini (E322), potasyum sorbat, (E202), Askorbik asit C vitamini (E300).

Ne içermez; İlave Tuz, ilave şeker, yapay tatlandırıcı Xylitol (Ksilitol) içermez.

Yararları: Ördek eti, riboflavin, niasin, tiamin, folik asit B6, A vitamini omega 3 ve omega 6 kaynağıdır. Bağışıklık sistemine iyi gelen A, B, B1, B6, C, D ve K vitaminleri, antioksidan, karotenoid, mineral, fosfor, kalsiyum, sodyum, potasyum içerir. İçeriğindeki brokoli kanser önleyici 33 farklı yapı içermektedir. Kanserle savaşan enzimlerin salgılanmasını sağlar, kanserojen hücrelerin oluşmasını ve sağlıklı hücrelere saldırmasını önleyen fitokimyasallar içermektedir. Köpeklerin savunma sistemini güçlendirir. Tüy köklerini güçlendirir ve dökülmesinin önüne geçer. Kan basıncını dengeleyerek olası kalp sorunlarının önüne geçmeye yardımcı olur. Nar köpeklerdeki sağlıklı bağırsak bakterilerini korur ve sindirimi destekler. Kalp ve böbrek sağlığını korur. Sağlıklı bir sindirim sistemi ve bağırsak hareketini düzenleyici özelliği de vardır. Besin değeri yüksektir. Diş ve cilt sağlığına iyi gelir. Sinir sistemini düzenler. 

Öneriler/Uyarılar: Bu ürün gluten içerir, gluten ve içerisindeki ürünlere alerjisi olanlar dikkat etmelidir. Bu ürün tam mama yerine geçmez. Öğünlere ilave olarak, köpeğinizin kilosuna göre günlük olarak verilebilir. Günlük bireysel ihtiyaçlar yaşa ırka ve aktiviteye göre değişebilir. Paket açıldıktan sonra kendi ambalajında, kuru ve serin bir yerde muhafaza ediniz.

Etiketler
35098, 35098,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR