PawMax Kuzu Etli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Marka : PawMax
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺90,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺81,00(KDV Dahil)
Barkod : 8683071435036

PawMax Kuzu Etli Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Zararlı kimyasal ve katkı maddesi içermeyen, köpeğiniz için lezzetli ve sağlıklı Kuzu etli,yaban mersini,elma ve havuç içeren ödül kurabiyesi.

İçindekiler; Tam buğday unu, kuzu eti, yaban mersini elma,havuç, hayvansal yağ, yumurta, soya lesitini (E322), potasyum sorbat, (E202), Askorbik asit C vitamini (E300).

Ne içermez; İlave Tuz, ilave şeker, yapay tatlandırıcı Xylitol (Ksilitol) içermez.

Yararları: Bağışıklık sistemine iyi gelen A, B, B1, B6, C, D, E, ve K vitaminleri,karotenoid,mineral,fosfor,kalsiyum,sodyum,potasyum içerir. Antioksidan, selenyum, çinko ve demir açısından zengindir, bakır, B12, manganez kaynağıdır. Kuzu eti, omega 9 sonrasında omega 6, omega 3 ve alfa linolenik doymamış yağ asitleri içerir. Köpeklerin kas, kemik, diğer dokular ve enzimleri oluşturmak için gerekli olan proteinleri barındırır. Yüksek protein sebebiyle kemik yapısını ve çeşitli nedenlerle zayıflamış kas sistemini kuvvetlendirir. Eklem ağrısına iyi gelir, kansere karşı savaşmaya yardımcı olabilecek lif açısından da zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur, beyinde yaşlanmaya sebep olan hücrelere karşı savaşır. Dolaşım sistemi hastalıkları ve soğuk algınlığı gibi diğer rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur. Bağırsaktaki parazitlerin temizlenmesine destek olur, böbreklerin temizlenmesinde önemli rol oynar. Besin değeri yüksektir. Köpeklerin diş ve cilt sağlığına iyi gelir. Sinir sistemini düzenler. Karbonhidratları, yağları ve proteinleri enerjiye dönüştürmeye yardım eden B6 Vitamini ve kanın pıhtılaşmaması için gerekli madde olan K vitaminini içerisinde bulundurur. 

Öneriler/Uyarılar: Bu ürün gluten içerir, gluten ve içerisindeki ürünlere alerjisi olanlar dikkat etmelidir. Bu ürün tam mama yerine geçmez. Öğünlere ilave olarak, köpeğinizin kilosuna göre günlük olarak verilebilir. Günlük bireysel ihtiyaçlar yaşa ırka ve aktiviteye göre değişebilir. Paket açıldıktan sonra kendi ambalajında, kuru ve serin bir yerde muhafaza ediniz.

Etiketler
35036, 35036,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR