PawMax Balkabaklı Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Marka : PawMax
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺90,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺81,00(KDV Dahil)
Barkod : 8683071435067

PawMax Balkabaklı Köpek Ödül Bisküvisi 80 gr

Zararlı kimyasal ve katkı maddesi içermeyen, köpeğiniz için lezzetli ve sağlıklı Balkabaklı ve Muzlu ödül kurabiyesi.

İçindekiler; Tam buğday unu, balkabağı,muz, hayvansal yağ,yumurta,soya lesitini (E322), potasyum sorbat, (E202), Askorbik asit C vitamini (E300).

Ne içermez; İlave Tuz, ilave şeker, yapay tatlandırıcı Xylitol (Ksilitol) içermez.

Yararları: : İçerdiği tam buğday unu; lif, mineral ve vitamin bakımından oldukça zengindir. Kolesterol  ve kan şekerini düzenler. Balkabağı ve muz, çok iyi bir beta-karoten, A, C, K, E vitamini, magnezyum, fosfor ve demir kaynağıdır. Bağırsak yolunu düzenlemeye yardımcı olarak, sindirim sistemini düzenler. İdrar yolları sağlığını destekler. Balkabağının içinde bulunan “cucurbitacin” adlı amino asit,parazit karşıtı güce sahiptir,bağırsak kurtlarına ve diğer kurt türlerine karşı etkilidir. Ciltlerini ve tüylerini sağlıklı tutmaya yardımcı olur. İçeriğinde bulunan yüksek orandaki alfa ve beta karoten,bağışıklık sistemini destekler,enfeksiyonlara karşı direncini arttırır,kanser hücrelerinin oluşumunu ve yaşlanma etkilerini geciktirir. Omega 3 içerir. İçeriğindeki kalsiyum, manganez, magnezyum, bakır, demir ve fosfor ile kemik dokularındaki hasarın iyileştirilmesine ve kemik gelişimine destek olur. Tok tutucu özelliği sayesinde sık sık yemek yeme isteğini azaltır. Enerji verir. Köpeklerin cilt rahatsızlarını gidermeye yardımcıdır. Kas ağrısı ve kramplara iyi gelir. Mideyi korur. İçerdiği kalsiyum sayesinde kemikleri güçlendirmeye yardımcıdır.

Öneriler/Uyarılar: Bu ürün gluten içerir, gluten ve içerisindeki ürünlere alerjisi olanlar dikkat etmelidir. Bu ürün tam mama yerine geçmez. Öğünlere ilave olarak, köpeğinizin kilosuna göre günlük olarak verilebilir. Günlük bireysel ihtiyaçlar yaşa ırka ve aktiviteye göre değişebilir. Paket açıldıktan sonra kendi ambalajında, kuru ve serin bir yerde muhafaza ediniz.

Etiketler
35067, 35067,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR