M-Pets Christmas Dog Toy Donner Socks Köpek Oyuncağı

Marka : M-Pets
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺449,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺404,92(KDV Dahil)
Barkod : 6953182749080

M-Pets Christmas Dog Toy Donner Socks Köpek Oyuncağı

Bu Noel köpeği oyunu sadece eğlendirmekle kalmıyor , aynı zamanda tüylü arkadaşınızın zihnini de harekete geçirerek Noel'i tüm duyular için bir kutlamaya dönüştürüyor.
Şenlikli Tasarım : Snack Attack "Ren Geyiği", Noel Ren Geyiği şeklinde olup, köpeğiniz için şenlikli bir atmosfer yaratır.
İlgi Çekici Malzemeler : Sıkıldığında ilgi çekici bir ses çıkaran ve köpeğinizin anında dikkatini çeken selofandan yapılmıştır. 
Hızlı ve Benzersiz Hareketler : İç mekanizması sayesinde oyuncak sıkıldıktan sonra öngörülemez bir şekilde hareket ederek tüylü arkadaşınız için eğlenceli ve avlanma deneyimi yaratır.
Atıştırmalık Kabı : Ren geyiğinin vücudunda, köpeğinizin en sevdiği atıştırmalıkları saklamak için mükemmel olan son bir kap bulunur. Bu, arkadaşınızı gizli ikramları çıkarmak için patilerini ve burnunu kullanmaya teşvik eder.
Entelektüel Oyun : Snack Attack "Ren Geyiği" köpeğinizin zihnine meydan okumak için tasarlanmıştır. Yapısı sayesinde arkadaşınız ödülünü almak için kurnazlığını kullanmak zorunda kalacak.

Zihinsel Uyarım : Köpeğinizin beyninin aktif kalmasına yardımcı olarak can sıkıntısını önler.
Etkileşimli Eğlence : Hızlı hareketler ve etkileşimli tasarımla sürükleyici bir deneyim sunar.
Lezzetli Anlar : Atıştırmalık kabı, oyunu köpeğiniz için ödüllendirici ve lezzetli hale getirir.
NOEL TASARIMI (köpeğin tüm yıl boyunca keyif aldığı oyun):
Snack Attack "Ren Geyiği", sevgili dört ayaklı arkadaşınıza özel bir sürpriz olarak ağacın altına yerleştirilmeye hazır bir Noel oyuncağıdır. 
Köpekli Arkadaşlar İçin Mükemmel Hediye : Snack Attack "Ren Geyiği", köpekleri olan arkadaşlar için ideal bir sürprizdir ve onlara ve tüylü arkadaşlarına eğlence ve neşe dolu bir Noel yaşatır.
Köpeğinizin içine koymak için en sevdiği atıştırmalıkları seçmeyi unutmayın. Atıştırmalığın boyutunu değiştirerek zorluğu artırın.
Tatilin mükemmel refakatçisi Snack Attack "Reindeer" ile köpeğinize eğlence ve lezzet dolu bir Noel yaşatın!

Boyut: Yükseklik 24 x Genişlik 12 x Kalınlık 7 cm

Etiketler
49080,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR