Green Fields Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı 270 ml

İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺799,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺719,90(KDV Dahil)
Barkod : 8718836720208
GREEN FIELDS DOG WHITE COAT SHAMPOO 250 ML
GREEN FIELDS BEYAZ TÜYLÜ KÖPEKLER İÇİN ŞAMPUAN
 
Özellikle beyaz ve açık renk tüylü köpekler için geliştirilmiş tüylerde yumuşaklık sağlayan, deride ince bir tabaka bırakarak  kurumayı önleyen, doğal nem sağlayan köpek şampuanıdır.
Formülasyonunda kullanılan yararlı proteinler, özel nemlendiriciler ve doğal ürünler sayesinde deri ve tüylerde bakım yaparak ideal form sağlamanın yanısıra tüylere ekstra güç ve parlaklık kazandırır. İhtiyaç halinde hergün kullanılabilir.
 
Kullanılışı:
Tüyler ılık suyla tamamen ıslatıldıktan sonra baş bölgesinden başlanılarak tüm vücuda köpürtülerek yayılması birkaç dakikalık masaj uygulamasından sonra ılık su ile durulanması tavsiye edilir. İstenilen sıklıkta kullanılabilir.
 
Kargo Teslim Uyarısı: Değerli müşterilerimiz, kargonuzu teslim almadan önce ürününüzü kontrol ediniz. Tüm ürünlerimiz orijinal kolileri içerisinde yollanmaktadır. Göndermiş olduğumuz koliyi kargo elemanının yanında açınız ve içindeki malları kontrol ediniz. Size gönderilen üründe bir hasar mevcut ise hemen kargo görevlisine Hasar Tespit Tutanağı tutturunuz ve hemen Müşteri Hizmetlerimizi arayarak bize bildiriniz aksi taktirde imzaladığınız kargo teslim fişi ürünü eksiksiz ve sağlam bir şekilde teslim aldığınız anlamına gelir. Hasar Tespit Tutanağı tutulmayan iade veya şikayetleriniz kabul edilmeyecektir. İyi alışverişler dileriz.
Etiketler
Özel Şampuanlar,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR