Gigi Köpek Yatağı 70x50 Cm

İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺2.640,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.376,00(KDV Dahil)

Gigi Köpek Yatağı 70x50 Cm


Gigi köpek  yatağı 3 farklı boyutta üretilir. Köpeklerin uyuması için rahat ve güvenli bir yer sağlayarak eğitimlerine yardımcı olmak için tasarlanmış özel bir yataktır. Bu yataklar, her boyuttaki köpek için dayanıklı, temizlemesi kolay ve rahat olacak şekilde tasarlanmıştır.

Konfor:Gigi köpek  yatağı, köpeğinizin uyuması için rahat bir alan sağlar, bu da stresi ve kaygıyı azaltmaya yardımcı olur.

Köpeklerde aidiyet duygusunu geliştirir. Köpeğiniz kendisine ait bir rahatlama alanı olduğu için mutlu olacaktır. Yerinde bir yönlendirme ve eğitim çalışması ile köpeğinize aidiyet alanını belirlemeniz, aranızda ki bağın güçlenmesine önemli ölçüde destek olur

Klasik köpek yatakları, köpeğinizin ağırlığı ile şekil alır ve eklemlerde fazladan baskı oluşturabilir. Gigipet tools yataklarımızla tüm baskı vücuda eşit olarak yayılır.

 Engelli çocuklar en çok yatak yaralarından muzdarip. Hava ve sıvı geçirgenlik oranın yüksek olması sebebiyle engelli çocuğumuz hayatına daha sağlıklı devam edebilir.

Gigipet tools köpek yatağının özenle tasarlanmış ölçüleri ve özenle seçilmiş kumaşı ve yerden yüksek olması nedeniyle; yaz aylarında oluşacak hava akımından faydalanarak serin ; kış aylarında ise soğuk ile bağlantısını kesmesi sebebiyle ılık ve konforlu bir dinlenme sağlar

Güvenlik:Gigi köpek  yatağı, köpeğinizin uyuması için güvenli bir yer sağlar ve bu da yaralanma veya kaza riskini azaltmaya yardımcı olur.

Dayanıklılık: Gigi köpek  yatağı dayanıklı olacak ve günlük kullanımdaki aşınma ve yıpranmaya dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR