Ferplast Swing 4 Mikroçipli Kedi Kapısı

Marka : Ferplast
İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺7.475,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺6.841,53(KDV Dahil)
Barkod : 8010690111575

Ferplast Swing 4 Mikroçipli Kedi Kapısı

 

Yeni kedi kanadı Swing Microchip özel bir antene sahip olup, kedinize implante edilen mikroçipleri algılar ve okur, evcil hayvanınız yaklaştığında kapının açılmasına izin verir. Sofistike cihaz sayesinde bilinmeyen kedilerin girişini engeller. 
ISO 11784 32 standart mikroçipe kadar kayıt yapabilir ve tüm dünyada kullanılmak üzere özellikle oluşturulmuş ve test edilmiştir. Mikroçip kodunu kaydetmek basit ve hızlı: sadece kedinize yaklaşın ve kodu kaydetmek için uygun hafıza düğmesine basın.

Swing Microchip ahşap, cam kapılar veya duvarlara monte edilebilir. Uyarı! Kapağı bir cam kapıya monte etmek için bir cam satıcısına danışmalısınız. Paneller üretilirken delinmedikçe sertleştirilmiş güvenlik camında veya çift camda delik açmak imkansızdır. Ayrıca elektronik sistem metal nesnelerin yakınında çalışmaz, daha sonra kapağı metal bir kapıya monte etmek isterseniz, en az 50 mm kalınlığa sahip ahşap veya benzeri metal olmayan bir malzeme kullanarak izole etmelisiniz. tüm çevre boyunca.

Swing pet ile bu yeni model paylaşımları rüzgar-stoper sistemini ve özel 4-yollu açma sistemini kapar: kedinizin giriş ve çıkış, sadece giriş, sadece çıkış ya da kapıyı tamamen kilitleme özgürlüğüne karar verebilirsiniz. Ayrıca, flap geleneksel şekilde çalışıyorsa, sadece mikroçip açma sistemini devre dışı bırakmanız gerekir. 

Kediler için bu flep aynı zamanda kullanışlı bir geçit göstergesi de sunuyor: evcil hayvanınızın iç mekanda veya dışarıda olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak küçük bir plastik bayrak. 

Swing Microchip batarya ile çalışır ve düşük şarj göstergesine sahiptir. Pil tamamen düştüğünde endişelenmeyin ve bunları değiştirmelisiniz: Kaydedilen mikroçipler saklanacak ve kaydı tekrarlamanız gerekmeyecektir.

Kedinizin implante edilmiş bir mikroçip içermemesi durumunda, kutuyu ücretsiz olarak kutuda bulunan mikroçip ile kullanabilirsiniz. 

Bakım ile ilgili olarak, son olarak, yumuşak ve kuru bir bez kullanılarak, Swing Microchip klapesinin ve tünelin içine yerleştirilmiş kızılötesi dedektörlerin, sol ve sağ taraftaki sıradan bir temizliği yeterlidir.

 

Ürün Boyutları:

13,5 x 13,7 cm

Etiketler
11575,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR