Ecopure Köpekler İçin Toz Şeklinde Taurin Desteği 50gr

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺429,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺386,92(KDV Dahil)
Barkod : 8681137451068

Ecopure Köpekler İçin Toz Şeklinde Taurin Desteği 50gr

 

Taurin uygulamasının sadece kedilerde mantıklı olacağına dair yaygın görüşün aksine, son çalışmalar taurinin köpekler için de yararlı bir destek olabileceğini göstermektedir.

Taurin, hücre metabolizmasını desteklemede ve vücut hücrelerindeki sıvıları düzenlemede önemli bir rol oynayan amino asitlerden biridir. Ayrıca, taurin, bağışıklık sistemini harekete geçirdiği bilinen bir nörotransmiter ve bir antioksidan bileşenidir. Taurinin aktif çalışabilmesi için ön bileşik olarak B grubu vitaminlere ihtiyaç duyar, bu yüzden VetCare Taurine® içerisinde B grubu vitaminlerinden zengin  Saccharomyces cerevisiae  eklenmiştir.

1- Köpeklerde DCM (Dilate kardiyomiyapati) Riskini Azaltır
Köpeklerin diyetinde Taurin azdır bu nedenle DCM’den korunamazlar. Bazı ırklar DCM’ye yatkındır, köpek mamasında önleyici tedbir olarak taurin takviyesine ihtiyaç vardır. (American Cocker Spaniel, English Setter, Golden Retriever, Labrador Retriever, Newfoundland, Saint Bernard)
2- Evcil hayvanlarınız için sağlıklı görme fonksiyonlarını destekler.
Taurin, evcil hayvanlarda sağlıklı görme yeteneğini korumak için gereklidir. Bu olmadan, retinaları bozulabilir. ScienceDirect’e göre, ‘’gözlerin ön kısmında yüksek taurin seviyeleri bulunur’’
3- Beyin sağlığını destekler.
Taurin beyin hücrelerini yenilemeye yardımcı olur. Moleküler tıp raporlarında yayınlanan bir araştırmaya göre beyin hücresi büyümesi, farklılaşması ve gelişiminde kritik bir beslenme rolü oynamaktadır.
4- Üreme sağlığını destekler.
Kedilerde taurin eksikliği, üreme yetmezliği veya yavruların zayıf büyümesi gibi üreme komplikasyonlarına yol açabilir. Taurin ayrıca kediler ve köpeklerde üreme sağlığını teşvik eder.
5- Bağışıklık sistemini korur.
PubMedCentral’da yayınlanan bir makaleye göre, taurinin bağışıklık sistemindeki temel rolü antioksidan özellikleri ile ilgilidir. Taurin, dokuları çeşitli enflamatuar hastalıkların patolojisi ile ilişkili oksidatif strese karşı korur.

İÇERİK:
Aktif madde (besinsel katkı): Taurin 950.000 mg/kg, inaktif bira mayası 50.000 mg/kg
Beslenme fizyolojik katkı maddeleri:
Vitaminler, provitaminler ve benzer etkileri olan kimyasal olarak tanımlanmış maddeler (3a370 taurin) ve inaktif bira mayası

Analitik bileşenler:
Ham protein % 2,3, ham yağ % 0,13, ham kül % 0,4 ham lif % 0,05, nem % 0,3

Kullanımı:
Küçük köpek: 250 mg / günde iki kez
Orta köpek: 500 mg / günde iki kez
Büyük köpek: 750 mg / günde iki kez
(1000 mg = 1 ölçü kaşığı)

BESLEME NOTU:
Taurin sürekli kullanılabilir. Lütfen yiyeceklerin içerisine karıştırınız. Doz aşımı riski yoktur.Topaklanma doğaldır, çünkü herhangi bir madde eklenmemiştir.
Sadece evcil hayvanlar içindir.
Son kullanım tarihi için şişenin üzerine bakınız.
Serin, kuru bir yerde muhafaza ediniz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.

Etiketler
Köpek Vitaminleri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR