Ecopure Kediler İçin Toz Şeklinde Taurin Desteği 40gr

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺359,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺323,92(KDV Dahil)
Barkod : 8681137451051

Ecopure Kediler İçin Toz Şeklinde Taurin Desteği 40gr

 

Kediler için Taurine®

Taurin hiç şüphesiz kedinizin diyetinde olması gereken en önemli besinlerden biridir. Hayvansal proteinlerde bulunan bir tür amino asittir. Taurin, esas olarak kas etinde ve karaciğer, böbrek ve kalp gibi organlarda tespit edilen doğal olarak oluşan bir amino asittir. Ayrıca deniz ürünlerinde bulunur.

ASPCA’ya göre, taurin, kediler için köpekler gibi diğer memelilerden daha önemlidir. Bunun nedeni köpeklerin aksine, kedigillerin kendi sistemlerinde bulunan önceden var olan amino asitleri kullanarak kendi taurinlerini üretememeleridir. Hayvansal ürünler ve taurin takviyeleri, bir kedi için tek taurin kaynağıdır.  Taurinin aktif çalışabilmesi için ön bileşik olarak B grubu vitaminlere ihtiyaç duyar, bu yüzden VetCare Taurine® içerisinde B grubu vitaminlerinden zengin  Saccharomyces cerevisiae  eklenmiştir.
Taurinin Yararları
Üreme
Yenidoğanların yavaş gelişimi ve diğer doğum kusurları gibi kedilerde ortaya çıkan sorunlardan bazıları, taurin eksikliği nedeniyle ortaya çıkar. Doğum yapacak bir kedi, yeterli taurin seviyelerini içeren uygun bir diyetle beslenmelidir.
Görme
Kedilerde Taurin eksikliğinin, Ulusal Bilimler Akademisine göre görme kaybı ve kedi merkezi sisteminin dejenerasyonu dahil olmak üzere bazı zararlı etkileri vardır. Mükemmel bir vizyon sağlamak için kedinizi yeterli miktarda taurin içeren bir diyetle besleyin.
Sağlıklı Kalp
Taureni, kalbi mükemmel durumda tutmada önemli bir rol oynar. Kedilerde sık görülen kalp problemlerinden bazıları kalp yetmezliği ve dilate kardiyomiyopatidir. Bu ikisi taurin eksikliği ile yakından bağlantılıdır.

İÇERİK:
Aktif madde (besinsel katkı): Taurin 950.000 mg/kg, inaktif bira mayası 50.000 mg/kg
Beslenme fizyolojik katkı maddeleri:
Vitaminler, provitaminler ve benzer etkileri olan kimyasal olarak tanımlanmış maddeler (3a370 taurin) ve inaktif bira mayası
Analitik bileşenler:
Ham protein % 2,3, ham yağ % 0,13, ham kül % 0,4 ham lif % 0,05, nem % 0,3

Kediler için yem katkı maddesi
Besleme önerisi:
Kediler: Yaklaşık Günlük 500 mg
(1000 mg = 1 ölçü kaşığı)

BESLEME NOTU:
Taurin sürekli kullanılabilir. Lütfen yiyeceklerin içerisine karıştırınız. Doz aşımı riski yoktur.Topaklanma doğaldır, çünkü herhangi bir madde eklenmemiştir.

Sadece evcil hayvanlar içindir.
Ambalaj açıldıktan sonra serin, kuru ve karanlık bir yerde muhafaza ediniz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR