Ecopure Doğal Anti-Allerjenik Kedi ve Köpek Şampuanı 300 Ml

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺240,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺216,00(KDV Dahil)
Barkod : 8698712453812
Ecopure Doğal Anti-Allerjenik Kedi ve Köpek Şampuanı 300 Ml

Bilimsel araştırmalar sonucu ph dengeli ve bitkisel ürünler, protein anti-allerjenikleri ile hazırlanmış deri şampuanı
  • Kedi ve köpeklerde kullanılabilir.
  • Anti-allerjenik etkiye sahiptir. Protein allerjenleri nötrolize eder.
  • Bitkisel özler sayesinde pire ve keneyi uzaklaştırır.
  • Tahriş olmuş ciltler onarır.
 Natural Toucheme Kedi ve Köpekler İçin anti-alerjenik şampuan
 
Organik ve natureldir.
Tahriş olmuş ciltleri onarır.
Hassas ciltlerde kullanır.
İrritan değildir.
Anti-allerjeniktir.
Güvenlidir.
Kediler ve Köpeklerde kullanılabilir.
 
EcoPureNatural ® Pet Şampuan hipoalerjenik formülü protein alerjenleri nötralize etmek için tasarlanmıştır. Bu tedavi, evcil hayvan kaynaklı cilt sorunlarına yardımcı olur.Birçok kişi için toz akarları, hayvan dışkısı büyük bir allerjendir. Sürekli salınımlı koku koruma formülü evcil hayvanınızın daha uzun süre taze kokulu olmasını sağlayacaktır.
 
Kullanım:Petin suyla iyice derisi ve tüyleri ıslatılır ve şampuan uygulanır. Deri içine zerk etmesi için birkaç dakika bekleyin.Taze ve temiz su ile durulayın.Havlu ile iyice kurulayın.
 
İçindekiler, Bitki ve mineral bazlı non-iyonik yüzey,anti-alerjen katkı, aloe vera, avize, neem ağacı özü,Triclosan,Leaf extrat. Aqua,Sodium Lauryl Ether Sulfate,Glycerin,Cocodiethanol Amid,CocoAmido Propyl Betain, Glycerin,Polyquaternium-7, Sodium Laureth Sulfate,Glycol Distearate ,Cocamide MEA,Laureth-10,Olive Oil PEG-7 Esters, Foeniculum Vulgare Fennel Fruit Extrakt, Humulus Lupulus Hops Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Viscum Album Mistletoe Chamomilla Recutita Matricaria Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Urea, Allantoin, Mono Propylene Glycol, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinon, Tetra Sodium E.D.T.A,Ethyl Alcohol,Benzophenone-4,Citric Acid, ,Fragrance,Dye
 
Uygulama sıklığı, miktarı ve şekli Veteriner Hekim önerisine göre belirlenir. Beklenmedik bir durumda hekiminize başvurunuz.
Etiketler
Özel Şampuanlar,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR