Ecopure Collagen Plus Kedi ve Köpek Eklem Güçlendirici 40gr

Marka : EcoPure
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺435,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺391,50(KDV Dahil)
Barkod : 8681137451013

Ecopure Collagen Plus Kedi ve Köpek Eklem Güçlendirici 40gr


Köpekler ve kediler için kolajen, MSM, Grape seed, Boswellia,L Karnitin, Vitamin C – eklemler için optimum destek

Kolajen deride olduğu gibi eklemlerde, tendonlarda, bağlarda ve kıkırdakta da bulunur. Köpekler yaşlandıkça daha az kolajen üretirler ve bu da onları eklem ve kemik problemlerine daha yatkın hale getirebilir. Kolajen tozumuzla köpeklere beslenen kolajen peptidler sayesinde eklemler artmış bir kolajen oluşumuna uyarılabilmekte ve böylelikle kas-iskelet sistemi olumlu yönde etkilenebilmektedir. Ek olarak, kolajen sentezinin yanı sıra vasküler kan akışı da korunabilir.

Bir çalışma, kolajen peptitlerin eklemleri sağlıklı tutmaya yardımcı olabileceğini göstermiştir. En iyi bilinen dejeneratif eklem hastalıkları romatizma, artroz ve osteoartriti içerir. Bu nedenle, en sevdiğiniz doğal hareketliliği desteklemek için optimal bir kolajen peptid kaynağı öneriyoruz.

Araştırmalar, Akgünlük ekstraktının (boswellia) iltihaplanmayı azaltabileceğini ve aşağıdaki hastalıkların tedavisinde faydalı olabileceğini göstermektedir:

– Osteoartrit

– Romatoid Artrit (İltihaplı Eklem Romatizması)

– Astım

– İnflamatuar bağırsak hastalıkları

Boswellia (akgünlük ekstresi) güçlü bir antienflamatuar (iltihap önleyici) olduğu için etkili bir ağrı kesici olabilir ve iltihaba bağlı kıkırdak kayıplarını önleyebilir. Bazı çalışmalar, lösemi ve meme kanseri gibi bazı kanserlerin tedavisinde bile faydalı olabileceğini bulmuştur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR