Duvo+ Coockoo Tricky Köpek Oyuncağı 13,5 Cm Pink

Marka : Duvo+
Fiyat : ₺360,00(KDV Dahil)
Barkod : 4047059442937

Duvo+ Coockoo Tricky Köpek Oyuncağı 13,5 Cm 

Coockoo Tricky vinil köpek oyuncakları sadece eğlenceli görünmekle kalmaz, aynı zamanda son derece dayanıklıdır.
Evcil dostunuzun oyun içgüdüsüne uzun süre dayanacaktır.
Eğlenceli yıldız şeklindeki tasarım ve sesli olması ile ekstra bir eğlence faktörü sunar.
 

Köpek oyuncakları kullanmanın yararları nelerdir?

 

Fiziksel Egzersiz: Günümüzde ev köpekleri zamanının pek çoğunu evde geçiriyor. Köpeklerin aslında doğada özgür ve sürekli hareket halinde olduklarını unutmayalım. Bu yüzden, günümüzün ev köpeklerinin de her gün hareket halinde olmaları gerekmektedir. Köpek oyuncakları köpeğinizin hareketsiz kalmaya bağlı obezite, diyabet ve kireçlenme hastalıklarından korunması için muhteşem bir fırsattır.

Zihinsel Uyarılma: Köpekler son derece zeki yaratıklardır. İnsanlar gibi onlar da sıkılabilir ya da duygu değişimi yaşayabilirler. Köpeklerin ruh halini düzeltmek ya da onları mutlu etmek için merak uyandıran köpek oyuncakları iyi gelecektir. Oyun oynamak stres atmaya, can sıkıntısına, yalnızlığa ve huzursuzluğa iyi gelir. Köpeklerin psikolojileri iyiyken, her zaman sizin sadık ve eğlenceli arkadaşlarınız olacaklardır.

Bağlanma: Köpekler kibar, sevecen, sosyal yaratıklardır ve bir aileye ya da bir maddeye bağlı olmak isterler. Bağlılık, şefkat ve oyun zamanı onlar için oldukça önemlidir. Köpeklerin sosyal yönünün gelişiminde insanlarla ya da diğer köpeklerle etkileşimleri önemli rol oynar. Köpeğinizle bağlılığınızın gelişimine zaman ayırdığınıza emin olun. Köpeğinizle birlikte oyuncakları ile oynamak, hem günlük stresinizi atmanızı hem de gevşemenizi sağlayacaktır.

Güçlü Dişler: Köpeğinizin dişlerini fırçalayarak temizlemeyi ele alırsak, köpek oyuncakları kullanarak temizlenmesi daha kolay olabilir. Çiğnemek sadece tükürük üretimini arttırmaz, aynı zamanda dostunuzun keskin dişlere ve güçlü bir çeneye sahip olmasını sağlar.
 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR