Dubex British Cushion Kedi Köpek Yatağı Gri Large 85x68x13 cm

Marka : Dubex
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺990,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺891,00(KDV Dahil)
Barkod : 8683604137079

Dubex British Cushion Kedi Köpek Yatağı Gri Large 85x68x13 cm


Dubex kedi köpek yatağı evcil dostlarımız için özel hazırlanmış kaliteli kumaş malzemeden pet yatağıdır. Dubex kedi köpek yatakları, kolay temizlenebilir malzemeden  üretilmiştir. Dilediğiniz zaman makinede yıkayabileceğiniz şekilde üretilmiştir. Makinede 30 derece suda yıkanabilir.

Dubex kedi köpek yatağı tüylü arkadaşları için rahat ve dayanıklı bir uyku çözümü arayan evcil hayvan sahipleri için mükemmel bir seçimdir. Dubex yatak, evcil hayvanlarınıza uzun süreli konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanmış yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Dubex British Cushion Kedi Köpek Yatağının en iyi yanlarından biri çok yönlü olması ve hem kedi hem de köpekler için uygun olmasıdır. Farklı boyutlarda mevcuttur, böylece boyutları ne olursa olsun evcil hayvanınız için mükemmel uyumu bulabilirsiniz. Köpek yatağı seçerken konfor ve destek dikkate alınması gereken en önemli faktörlerden ikisidir. Dubex yatak, evcil hayvanınızın gece boyunca rahat uyuyabilmesini sağlamak için yumuşak ve destekleyici bir yastıkla tasarlanmıştır. Yatak ayrıca düzenli kullanımdan kaynaklanan aşınma ve yıpranmaya dayanabilecek dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.

Dubex British Kedi Köpek Yatağının bir diğer harika özelliği de kolay temizlenebilen tasarımıdır. Yatak, makinede yıkanabilir Yıkanabilir özelliği, evcil hayvanınızın tüy dökmeye veya kazalara eğilimli olsa bile bakımını ve temiz tutulmasını kolaylaştırır. 

Etiketler
37079,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR