District Snake Oyuncaklı Karton Kedi Tırmalaması Siyah

Marka : District
İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺315,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺288,30(KDV Dahil)
Barkod : 8717202613816
District Snake Oyuncaklı Karton Kedi Tırmalaması 

Boyutlar: 54 x 28 x 6 cm


En son ne zaman kedinizi en çılgın hayallerin ötesinde şımarttınız? Onlar günde 16 saat uyuyorlar; peki ya uyaknıkken doğru egzersiz yaptıklarından emin miyiz?

Yenilikçi SNAKE çok işlevli oyuncağı, yıllarca eğlenceyi sağlayacak şekilde üretilmiş mükemmel bir hediye olacak!


Farklı etkinlikler sunan bir oyuncakla kovalama, avlama ve oyun için kedinizin içgüdüsünü kullanın. Karton kaplı tırmalama alanı pençeleme içgüdülerine hitap ederken, zilli iki top da avcı iç güdüsünü tatmin edecektir. Kediniz kuşkusuz saatlerce topları kovalamayı sevecek!

Her kedi sahibi, dostlarının avlanma arzusunun doğal olduğunu bilir. Dış mekan kedilerinin aksine, iç mekan kedilerinin gün içerisinde sınırlı eğlence ve egzersiz seçenekleri vardır. Dışarıda bulacakları ilginç şeylerin yerine koymak için SNAKE oyuncağı yaratıldı. Sağlıklı bir egzersizi teşvik eder, aynı zamanda kedinizin kovalama ve avlanma içgüdüsel isteklerini de yerine getirir.

SNAKE, ayrıca küçük kedi gruplarını eğlendirmek için de kullanılabilir. Dayanıklı malzemelerden yapılmış olan bu eğlenceli oyuncak, pistin etrafındaki topları kovalarken kedileri çılgına çevirecek!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR