Hills Tahılsız Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 kg

Marka : Hills
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺980,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺784,01(KDV Dahil)
Barkod : 052742037059

Hills Tahılsız Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 kg

Hill's Science Plan Kitten 1 yaş altı kediler için No Grain with Chicken, lezzetli tada sahip, tahıl içermeyen tam bir yavru kedi mamasıdır.

Hill's Science Plan Kitten No Grain with Tavuklu kuru kedi maması, yavru kediler için tasarlanmıştır ve hayata mükemmel sağlıklı bir başlangıç sunar. Temel yüksek kaliteli protein sağlayan bol lezzetli tavukla yapılır. Bu kedi maması aynı zamanda yavru kedinize, sağlıklı kemik ve dişlerin gelişimini desteklemeye yardımcı olan özel bir mineral karışımı sağlar. DHA, doğal sağlıklı beyin gelişimi ve görmeye yardımcı olabilecek temel bir omega-3 yağ asitleridir.

Tahıl ve glütensiz: Alerjisi veya intoleransı olan kediler için uygundur

Malzemeler: Tavuk unu (% 40), hayvansal yağlar, patates nişastası, sarı bezelye, kuru bezelye, kuru patates, mineraller, bitkisel yağ, protein hidrolizat, balık yağı, kuru pancar posası, keten tohumu, kuru havuç, kuru domates püresi, kurutulmuş turunçgil posası , ıspanak tozu. Besin katkı maddeleri: A vitamini (12.387 IU), D3 vitamini (972 IU), E vitamini (730mg), C vitamini (90mg), beta-karoten (1.5mg), demir (84.4mg), iyot (3.7mg), bakır (9.9mg) ), manganez (8.7 mg), çinko (131 mg).

Kedi maması hakkında tavsiyeler;
 

  Birçok kuru kedi maması, kedilerin ihtiyaç duyacakları tüm besin gereksinimlerini karşılayacak şekilde hazırlanıp formüle edilmiştir. Ancak  kedinizi beslemek için seçeceğiniz kedi maması öncesinde, kedinizi mutlaka veteriner hekime göstermeli ve hekimin vereceği talimatlar doğrultusunda kedi maması seçiminde bulunmalısınız. Bunun nedeni ise kedinizin hangi vitamine ne kadar ihtiyaç duyacağının belirlenmesi gerektiğidir. Vitamin eksikliğinin vücuda verdiği zararların yanı sıra fazla alınan vitaminlerde vücuda zararlı olabilmektedir. Kedilerinizin yaşına uygun köpek maması tercihleri yapmalısınız. Yavru bir kedi beslemekte iseniz kuru mama verirken yavru kediniz pek mutlu olmayabilir bu nedenle kuru mamayı azıcık konserve kedi maması ile ıslatarak kedinize sunmanız onun daha hoşnut olmasına neden olacaktır. Kedinizin ihtiyaç duyduğu besin gereksinimlerini karşılayacak olan kedi mamaları içerisinden kedinizin severek yediği, tadını beğendiği kedi mamasını keşfetmeli ve kedinizi bu mama ile besleyerek mutlu etmelisiniz. Bu sayede onun yediği mamadan mutlu olmasını sağlamış olacaksınız. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR