Kışa Hazırlık

Kışa Hazırlık

Kış ayları bütün hayvanlar için en zor aylardır. Sonuçta özellikle sokakta yaşama mücadelesi veren hayvanlar için çok zordur ve belki de evinizde olan hayvanlardan daha fazla ilgi göstermeniz bile gerekebilir. Bunun için köpek kulübeleri ve dahi kedi evleri kış ayları için çok önemlidir. Kedi ve köpeklerin rahat bir kış geçirebilmeleri için bu kulübeler çok büyük önem kazanıyor.

 

Kedi ve Köpekleri Kış Aylarından Korumak

 

Birçok kişi evine kedi veya köpek almak istese bile evi müsait olmadığından veya bahçesi olmayan bir ev olduğu için alamayabiliyor. Bu tür insanlar genelde sokakta veya parklarda yaşam mücadelesi veren kedi ve köpeklere yardım etmeye koşuyor. Bu çok önemli ve değerli bir harekettir. Bunun için kulubeler alarak yerleştiren insanlar var. Günlük mama bırakan insanlar var.

 

Parklarda Bile Kedi ve Köpek Evleri Ayarlayabilirsiniz

 

Eğer evinizde kedi veya köpeklere bakamıyorsanız, parklarda kedi ve köpeklere evler tasarlayabilirsiniz. Sonuçta kendi paranız ile yapacağınız bir proje için size hiç kimse bir şey diyemez. Özellikle de kedi ve köpekler için yapılıyorsa. Köpek kulübeleri için internetten araştırma yapabilirsiniz. En ucuz evlerden en pahalı evlere kadar birçok farklı köpek ve kedi evleri bulabilirsiniz. Bazıları blok ve yapboz gibi evler olup birleştirerek kedilere ev yapabilirsiniz.

 

Kulübelerin İçine Mama Koyabilirsiniz

 

Kedi ve köpekleri kış aylarında korumanın en önemli yolu, aslında sadece sıcak birer kulübe ve mama koymaktır. Onların tek amacı hayatta kalmak. Kulübe ayarlayamasanız bile günlük kedi ve köpek mamaları koyabilirsiniz. Kedi ve köpekler bu iyiliği onlara yapanları unutmamaktadır. Sürekli yapıyorsanız da size alışacaktır ve her gidişinizde size daha fazla yakınlık gösterecektir. Hayvanlara ille evinizde bakmak zorunda değilsiniz.

 

Onlara Sıcak Bir Yuva Yeterli Olacaktır

 

Yuvadan kasıt ise bir ev değil ama sıcak bir yatağı ve bir mama kabı varsa, kedi veya köpek için yeterli olacaktır. Köpek kulübeleri çok ağır ve pahalı olabilir, kedi evleri daha kolay kurulabilir, fakat köpekler için yapabileceğiniz şey onlara yemek koymak ya da barınakları ziyaret ederek onlarla arkadaşlık kurabilir, onları koruyabilirsiniz.

Etiketler: köpek
Ağustos 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR