Kedilere Tasma Takılır Mı?

Kedilere Tasma Takılır Mı?

Bu günlerde yeni bir moda çıktı, kediye tasma takmak. Şimdiye kadar çok fazla görünen bir şey değildi, fakat artık kedilere de tasma takan kedi sahipleri çıkmaya başladı. Bunun ne kadar gerekli veya gereksiz bir şey olduğu tartışılır, fakat kedi tasması petshoplarda ve veterinerlerde bulunmaktadır. Birçok farklı tasarılarda kedi tasmaları bulabilirsiniz.

 

İnternetten Kedi Tasması Almak

 

Her yerden olduğu gibi internet üzerinden de kedi tasması alabilirsiniz. Kedi tasması almak için özel bir şey yapmanıza gerek yok, fakat önemli olan kedinize tasma takmak ister misiniz, bunu düşünmeniz. Malum kedi tasmaları kedilerin biraz da olsa özgürlüğünü elinden almış olacak. Birçok kedi aslında evini bildiği sürece, dışarı çıksa bile, yemek yemeye, yatmaya ve sahibi için eve geliyor. İnternetten farklı kedi tasmaları bulabilirsiniz.

 

Kedi Tasması Niçin Kullanılır?

 

Bazıları kedinin fazla kapalı alanda kalmasından dolayı endişelenir ve dışarı çıkarmak ister, fakat eskiden ya elinizde tutmanız gerekiyordu ya da kedi çantasının içine koyup taşımanız gerekiyordu. Kedi tasması hem kedinin kendi başına yürümesini sağlayacak, hem de sizinle beraber gezmeye gidebilecek. Bu durum bazıları için doğru, bazılarına da yanlış gelebilir. Kedi ve köpek gibi evcil hayvanların daha fazla özgür olmaları önemlidir.

 

Farklı Kedi Tasmaları

 

Ne kadar ucuz kedi tasması alırsanız, o kadar daha sade kedi tasmasına sahip olursunuz, daha fazla para verirseniz, o kadar daha lüks kedi tasmasına sahip olursunuz. Kedi tasmaları kullanan birçok kedi sahipleri bulunmaktadır, fakat bazıları da kedilerin evde durmasının daha doğru olduğunu düşünmektedir. Özellikle bugünlerde çok fazla sokakta öksüz ve yetim kalan kediler olunca, kedilerin evde kalmasının daha güvenli olduğunu düşünen birçok kişi var ki çok haklılar.

 

Tasma Kedinizin Özgürlüğünü Alabilir

 

Kedi tasması daha yeni çıkan bir modadır. Malum kediler ya evde ya da sokakta yaşıyor. Kediye tasma takmak kimi için doğru, kimine yanlış. Yeni çıkan bir evcil hayvan modasıdır. Bu sebeple tasma kullanıp kullanmamak tamamen size kalmıştır. Kedinizi dışarıda gezmeye götürmek için ille bir tasmaya ihtiyacınız yok, fakat eğer kendi başına yürüsün, yeter ki kaybolmasın derseniz, tasma kullanabilirsiniz.

Etiketler: kedi
Ağustos 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR