Hills Mamaları Hakkında Kısa Bilgilendirme

Hills Mamaları Hakkında

Hills Köpek Maması İle Beslenme


Hills mamalar evcil hayvanların sağlıklı beslenmeleri ve onların aktif olmaları için geliştirilmiş profesyonel bir mamadır. Veteriner hekimler tarafından geliştirilen bu mama markası evcil hayvanların tüm ihtiyaçları düşünülerek formüle edilmiştir. Hills mamayı yaratan kişilerin veteriner hekim olmaları mamanın besleyiciliğinin ve lezzetinin doğrudan artmasını sağlamıştır. Kedi ve köpekler için özel olarak formüle edilen Hills mama 1939 yılından bu yana evcil hayvanların beslenmeleri için formülü bozulmadan ve her yıl daha da geliştirilerek evcil hayvanların beslenmesine sunulmuştur.

Evcil hayvanlar için tam besin değeri taşıyan Hills mamalar doğal ve besleyici içeriği sayesinde onların hem sağlıklı beslenmelerine hem de gelişimlerini ideal bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olur. Hills mamanın misyonu evcil hayvan ve sahipleriyle olan ilişkilerini hem güçlendirmek hem de onların ömür boyu dost kalmalarını sağlamaktır. Prescription Diet ve Science Plan serileri ile evcil hayvanlara yüksek kaliteli beslenme imkânı sunulmaktadır.

Hills Prescriptioon Diet Veteriner serisi mamalar köpeklerin hastalıklarında tedaviye yardımcı özelliktedir. Hills Veteriner serisi mamalar tedaviye dönük beslenme biçimidir. Günlük beslenme için uygun olan veteriner serisi Hills köpek maması lezzetli içeriği sayesinde köpeklerin hastalık dönemlerinde iştah kaybı olacağından severek yiyeceği bir mama olacaktır. Veteriner serisi mamalarda mamanın fayda sağlayacağı hastalık ya da organ göz önünde bulundurularak kısaltma harflerle tanımlanmıştır. 

Hills Prescriptioon Diet Çeşitleri

•  Karaciğer hastalığı olan köpekler için; l/d

• Bağırsak ve mide hastalığı olan köpekler için; i/d

• Kilo problemi yaşayan ve şeker hastası olan köpekler için; w/d - r/d

• İdrar yolu enfeksiyonu ve taş oluşumuna karşı; c/d - s/d

• Böbrek ve kalp hastalığı olan köpekler için; k/d

• Deri hastalığı ve gıda alerjisi olan köpekler için; z/d

• Hasta köpeklerin genel bakım ve tedavisi için; a/d

Hills Science Plan köpek mama serisi yavru, yetişkin, yaşlı, büyük ve küçük ırk köpeklerin günlük besin gereksinimlerine göre formüle edilmiştir.

Hills Köpek Maması Çeşitleri̇

Hills köpek maması uygun ve aromalı içeriğiyle köpekler için hem besleyici hem de oldukça lezzetlidir. Balık, tavuk ve kuzu etli aromalı olan mamalar köpekler için tam besin değerindedir. Zengin içerikli Hills köpek mamalarının sindirim sağlığının artmasına yardımcı olmaktadır. Farklı lezzet ve içerikte olan mamalar köpeklerin sağlıklı beslenmeleri için evcil hayvan sahipleri tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca Hills köpek mamaları onların beslenmesinde yardımcı olduğu kadar onların sağlıklı bir bünyeye kavuşmasına da yardımcı olmaktadır.

Yavru köpeklerin; gelişimlerini destekleyici ve onlara enerji sağlayan mamalarla beslenmeleri gerekmektedir. Hills Puppy köpek mamaları köpeklerin yavruluk döneminden itibaren gelişimini destekler. Hills mamanın besleyici ve destekleyici etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır. Bu yüzden veteriner hekimler tarafından evcil hayvan sahiplerine tavsiye edilmektedir.

Aynı durum yetişkin köpekler için de geçerlidir yetişkin köpeklerin yaşları ilerledikçe hareketlilikleri azalır. Bu durum onları kilo almalarına sebep olur. Hills light köpek maması yetişkin ve yaşlı köpekler için uygun bir tercih olacaktır. Onların ihtiyacı olan daha ez enerjiyi sağlar yapısında sindirilebilir özellikte karbonhidrat bulundurur. Hills Chicken Lihgt mama ve veteriner serisi olan r / d - w /d mamalar bu tür problemler yaşayan köpekler için en uygun seçenektir. Köpeklerin sindirim sistemine doğrudan etki eden Hills mama sindirim sisteminin sağlığının artmasına yardımcı olur. Bu sayede köpekler sindirim problemi yaşamazlar ve evcil hayvan sahiplerinin içi rahat eder.

Türkiye'de evcil hayvan sahiplerinin ortak tercihi olan Hills köpek mamalarının en sık tercih edileni Hills kuzu etli köpek mamasıdır. Tuna balıklı ve tavuklu olan diğer aromalı Hills köpek mamaları da oldukça besleyicidir. Hills kuzu etli köpek maması yüksek kalitede protein içerir. 

Hills tuna balıklı köpek maması fosfor, omega3 ve omega6 yağ asitleri açısından zengindir. Ayrıca ton balığı mamaya farklı ve köpeklerin hoşuna gidecek bir lezzet katmaktadır. Balıklı Hills mamanın içerdiği fosfor kemik ve diş sağlığını destekler. Omega3 ve omega6 yağ asitleri de köpeklerin hem tüylerine hem de derisine sağlık kazandırır.

Hills mama profesyonel kalite bir ürün olduğundan köpeklerin ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral, enerji ve besin maddelerini içerdiğinden onlara sağlık ve zindelik kazandırır.

Köpeğinizin Yaşına Göre Hills Mama Seçimi

Evcil hayvan sahipleri köpeklerinin sağlıklı ve dinç bir bünyeye sahip olmalarını isterler. Bunun için onlar için uygun mama tercihi yapılması gerekir. Köpeklerin karınlarının doyması onların tam ve sağlıklı beslendiği anlamına gelmez. Profesyonel kalitede köpeklerin beslenmeleri ve onların sağlıklı gelişimleri için destekleyici içerikte olan Hills köpek maması bu gibi durumlarda devreye girmektedir.  Köpeklerin yaşına, kilosuna, ırkına ve büyüklüğüne uygun şekilde mama tercihi yapmak onların sağlıklı bir yaşam sürmeleriyle doğru orantılıdır. Yaşına göre mama seçimi

•  Yavru köpekler için Hills Puppy

•  Yetişkin köpekler için Hills Adult

•  Yaşlı köpekler için Hills Mature

• Büyük ırk köpekler için Hills Large Breed

• Orta ırk köpekler için Hills Medium Breed

• Küçük ırk köpekler için Hills Small Breed mamalar önerilmektedir.

Hills köpek mamaları antioksidan formülü içerir ve bu sayede köpeklerin bağışıklık sistemleri güç kazanır. Bağışıklık sisteminin gücü artan köpekler hastalıklara karşı dirençli bir bünyeye kavuşurlar. Eklem ve kemik sağlığını destekleyen içerikte olan Hills köpek mamaları kalsiyum, fosfor ve protein yönünden zengindir. Köpekler için mama tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise uygun boyutlu tanelere sahip mamalardır. Hills kuru köpek maması bu konuda evcil hayvanlara uygun boyutta mama taneleri üreterek onların dişlerine sağlık bakımından katkı sağlar.

Bu özel formüllü mamalar onların hem beslenmeleri hem de vücutlarının kaybolan sağlığını geri kazanmaları için veteriner hekimler tarafından evcil hayvan sahiplerine tavsiye edilmektedir.

Etiketler: Hills Mamaları Hakkında
Şubat 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR