Cavalier King Charles

Cavalier King Charles

 

Artık evcil hayvanlara sahip olmak çok kolay fakat öncelik ile ne beslemek istediğimize karar vermemiz gerekiyor bunun ile birlikte nasıl beslendiğini araştırmak bu araştırmalardan sonra karar vermek daha olumlu sonuçları almanızı sağlayacaktır. Öncelikle nasıl bakım yapılması gerektiğini ve neler ile beslendiğini davranışlarına kadar araştırmanız faydalı olacaktır.

Bu neden ile sizlere Cavalier King Charles özelliklerini ve nasıl bakım istediğini aktarmaya çalışacağız.

-1- Cavalier King Charles enerjik bir yapısı olduğunu oynamayı sevdiğini belirtelim bu alışkanlıklarını göz önüne almanızın faydası olacaktır sahibi ile oynamayı onunla zaman geçirmeyi sevmesi ile bilinmektedir.

-2- Oynamayı sevmeleri ile bilinse de aynı zamanda sıcak bir yapısı ile her ortama uyum sağlamaları ile bilinmektedir. Konutlarda beslenmeye uygun cinsler arasında yer almaktadır.

-3- Bakımlarında en çok dikkat edilmesi gerekilen konu tüylerinin fırçalanması bunu ne kadar sık yaparsanız o kadar sağlıklı olmalarını sağlarsınız. Banyoları konusunda aynı özeni gösterirken çok sık olmamasını sağlayabilirsiniz.

-4-Eğitimde olumlu yaklaşımları ile bilinen ve eğitebileceğiniz gibi çok fazla havlamayan ve birazda inatçılığı ile tanınan Cavalier King Charles cinsi köpekler sizlere çok güzel arkadaşlık yapacaklardır.

-5- Oynamayı sevmeleri ile bilindikleri gibi küçük hayvanları kovalamayı da aynı derecede sevmeleri ile bilinen Cavalier King Charles gezdirirken tasmaları olmasına dikkat etmek gerekir.

-6- Yalnız kalmayı pek sevmeyen bu neden ile sürekli peşinizde dolaşması ile birlikte oyunlar isteyen akıllı bir yapısı olması ile bilinmekte.

-7- Beslemelerine ve tüylerinin taranmasına özellikle dikkat etmeniz halinde çok iyi bir dost kazanacağınızı bilmeniz isteriz bütün bunlar ile birlikte belli aralıklarda veteriner kontrollerinin ihmal edilmemesine mümkün oldukça özen göstermekte faydası olacaktır.

Eğitimleri sırasında kendilerine vereceğiniz ödüller daha kolay öğrenmelerini bunu bir oyun olarak algılamalarını sağlayacaktır bu neden ile kolay eğitildiğini çocuklar ile anlaştığını evlerimizde beslemeye uygun havlamayı sevmeyen türlerden sıcak yapısı olduğunu belirtmek isteriz.

Sağlıklı ve uzun ömürlü olması için beslenmesi konusunda veterinerlerden bilgi edinmeniz ve verilecek vitamin ile birlikte aşılarını ihmal edilmemesini öneririz.

Etiketler: köpek
Ağustos 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR