Sanabelle Kitten Yavru Kuru Kedi Maması 2 Kg

Marka : Sanabelle
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺776,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺620,81(KDV Dahil)
Barkod : 4015598017152
Sanabelle Tahılsız Yavru Kedi Maması 2 KG


12'inci aya kadar , Yavru kediler ve hamile/emziren kediler için.
Extra plus taze kümes hayvanlı,Gutenli tahıl içermez.
 
Ekstra taze kümes hayvanı(minimum %20) ve glutenli tahıl kullanılmadan üretilmiş olan extra plus sanabelle yavru kedi maması sahip olduğu ortalamanın üstündeki besin yoğunluğu ile yavru kedilerin optimal bir şekilde büyümesini sağlamakta ve hamile kedilerde fetüs oluşumu için,ayrıca emziren kedilerde süt oluşumu karşılamaktadır.
 
Besin gereksinimleri özellikle 3'üncü - 4'üncü hamilelik haftlarında çok önemli oranda arttığından , hamile kediler için Sanabelle Kıtten ideal eksiksiz bir mamadır.Enerji bakımından zengin bir mama ile beslenmesi suretiyle kediniz, daha sonradan süt üretimi açısından vazgeçilmez olan yeterli vücut rezervlerini gerçekleştirebilecektir.
 
Emziren kediler besin maddesi konsantrasyonu ve besin dengesi açısından en üst taleplere sahiptir.
Sanabelle Kıtten emrizen kediler tarafından çok fazla beğenilmekte ve yavruların büyük olması durumunda bile tam bir süt oluşumu için en ideal temeli oluşmaktadır.
 
Büyümekte olan küçük yavru kediler için mamadaki enerji konsantrasyonunun yüksek olması, her büyüme evresinde hızlı gelişmenin optimal bir şekilde destenklenmesi açısından çok önemlidir.
 
Mama ve ilk beslenme hastasında Sanabelle Kıtten yumuşatılmış olarak verilmelidir.(örneğin ılık su içerisinde).Günlük mama miktarının ilk başlarında 4-6 öğüne bölüştürülmesi önerilmektedir.Yaşın ilerlemesi ile birlikte günde 2-3 öğün yeterli olacaktır.
 
Sanabelle KITTEN yavru kedi maması son derece lezzetli ve çok beğenilmektedir.
 
İçeriği : Temiz kümes hayvanı(minimum %20, pirinç,kanat eti unu,hayvansal yağ,et unu,darı milo,karaciğer unu,patates proteini, protein hidrolisat, don yağı tortusu (kurutulmuş),balık unu,pancar posası (şekeri alınmış), darı sarı, keten tohumu, maya (kurutulmuş),balık yağı, kalsiyum karbonat,potasyum klorür,kızılcık (kurutulmuş),yaban mersini (kurutulmuş),midye eti unu,hindiba tozu,kadife çiçeği (kurutulmuş), yuka özü.
 
Analiz : Protein %34, Yağ oranı %21,50, Ham lif %2, Ham kül %6,60, Kalsiyum %1,25, Fosfor %1, Magnezyum %0,08.

Etiketler
Yavru Kedi Maması,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR