Purina ONE Junior Yavru Kedi Maması 200 Gr

Marka : Felix
İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺33,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺30,21(KDV Dahil)
Barkod : 7613034552488

Purina ONE Junior Yavru Kedi Maması 200 Gr

 

PURINA One Junior, gelişim evresindeki yavru kedilerin özel besinsel ihtiyaçlarına uygun olarak özenle formüle edilmiştir ve yavru kedilerin yaşamsal fonksiyonlarının sağlıklı gelişimine yardımcı olur.Yüksek protein (%41) ve dengelenmiş mineral içeriğine sahiptir. Böylece yavru kedilerin besinsel ihtiyaçlarını karşılayarak, sağlıklı kas kütlesi ve güçlü kemik gelişimini destekler; sağlıklı büyümeye katkı sağlar. Özel formülü sayesinde kedinizin doğal savunma mekanizmasının güçlendirilmesine destek olur.İleri derecede sindirilebilir olduğu ve iyi bir dışkı kalitesini destekleyen, sindirim sistemi tarafından emilmeye hazır yüksek kaliteli besinsel içerikler ile formüle edildiği Purina veteriner hekimleri ve beslenme uzmanları tarafından onaylanmıştır. Bir numaralı içeriği yüksek kaliteli protein kaynağı olan ''GERÇEK ET'' tir. Anne sütünde de doğal olarak bulunan ve doğal kaynaklardan sağlanan DHA içeriği sayesinde yavru kedilerin beyin ve göz sağlığının gelişimini desteklediği ispatlanmıştır.

 

İçindekiler: Tavuk eti (%17), kurutulmuş kanatlı proteini, mısır glüten unu, tam buğday (%12), hayvansal yağ, soya unu, buğday glüten unu, mısır nişastası, bezelye proteini konsantresi, kurutulmuş hindiba kökü (%2), mineraller, mısır, sakatat, maya (%1), balık yağı. Katkı Maddeleri: Besin Katkıları: IU/kg: A Vitamini: 33 000; D3 Vitamini: 1 000; E Vitamini: 700 mg/kg: C Vitamini: 170; Taurin: 750; Demir [Fe(E(1)]: 290; İyot [I(E2)]: 3.5; Bakır [Cu(E4)]: 55; Mangan [Mn(E5)]: 120; Çinko [Zn(E6)]: 490; Selenyum [Se(E8)]: 0.33; Antioksidanlar.

Kullanımı: Günlük beslenme miktarları için tabloya bakınız. Bu değerler tavsiye olup, kedinizin ideal vücut kondisyonunu korumak için, aktivite seviyesine, çevre koşullarına ve yaşına göre değişkenlik gösterebilir. Başlangıçta yavru kedinizin ürünü daha kolay yemesini sağlamak amacıyla su ile nemlendirerek verebilirsiniz ve kediniz büyüdükçe, daha kolay yemeye başladıkça mamayı ıslattığınız su miktarını azaltabilirsiniz. Kedinizin sağlığı için onu düzenli olarak veteriner hekime götürünüz. Purina One yavru kedi maması ile kedinizi ilk defa beslemeye başladığında, kullandığınız mama ile birlikte karıştırarak kedinize vermenizi tavsiye eder, 7 günlük bir süre içerisinde mevcut mamanızdan tamamıyla Purina One kedi mamasına geçişi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmenizi öneriririz. Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.

Etiketler
Yavru Kedi Maması,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR