ProPlan Maintinance Tavuklu Kedi Konservesi 85 gr

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺32,50(KDV Dahil)
İndirimli : ₺25,99(KDV Dahil)
Barkod : 8445290173218

ProPlan Maintinance Tavuklu Kedi Konservesi 85 gr


PRO PLAN Yetişkin (kutu) tavuklu ezmeli ıslak kedi maması PURINA PRO PLANI. Yetişkin kediler için tavuklu konserve porsiyonlu tam mama. Ezme parçalar. Diyet özel olarak geliştirildi otan yetişkin kedilere yöneliktir ve bir kedinin günlük canlılığı ve uzun süreli sağlığı için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri içerir. Uluslararası Kedi Hekimleri Derneği, PURINA® mamalarının kedilerin sağlığına olan faydalı katkısını kabul etmektedir.

Gıdanın mükemmel tat özelliklerine ve çekici bir aromaya sahip olması nedeniyle yüksek kaliteli doğal malzemelerden üretilmiştir. Kedinizin doğal savunma sistemlerinin işleyişini desteklemeye yardımcı olacak önemli besinlerin bir kombinasyonunu içerir Kedinin temel beslenmesini dengelemeye yardımcı olur, böylece metabolizmasını harekete geçirir ve sağlığını iyileştirir Doğru besin dengesi sayesinde yiyecekler kolayca sindirilir ve emilir.

Besin değerleri: Et ve Hayvansal Türevler (%14'ü Tavuk Eti), Mineraller, Çeşitli Şekerler, Bitkisel türevler,

Protein %12,5 ,Yağ İçeriği %6 ,İnorganik Madde %3 ,Ham Selüloz %0,04 ,Nem %77

Vitamin D 172 mg/kg, Demir Sülfat Monohidrat 46 mg/kg, Kalsiyum İyodat Anhidre 0,68 mg/kg, Bakır Sülfat Pentahidrat 4,4 mg/kg, Mangan Sülfat Monohidrat 6,4 mg/kg, Çinko Sülfat Monohidrat 18 mg/kg

Renklendirici ve aroma verici içermez.​ ​Kuru ve serin bir yerde muhafaza ediniz.

Etiketler
73218,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR