ProPlan LiveClear Sterilised Somonlu Kısır Kedi Maması 1.4kg

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺675,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺540,00(KDV Dahil)
Barkod : 7613287232700

ProPlan LiveClear Sterilised Somonlu Kısır Kedi Maması 1.4kg

Sizin de kısır ve alerjik reaksiyonu olan bir kediniz varsa ProPlan  Steril Somon LiveClear kısırlaştırılmış kedi maması nı tercih edebilirsiniz. İhtiyaçları olan vitamin ve mineraller kedinizin yaşına göre formüle edilmiştir. Proplan kısırlaştırılmış kedi mamaları çeşitlerinin yanına yeni seri Pro Plan LiveClear steril eklenmiştir.

Pro Plan LiveClear ile sürekli beslediğinizde 3. haftasından başlayarak kedilerde tüy ve kepek alerjenlerini ortalama %47 azaltmaktadır. Pro Plan LiveClear , kedilerde alerjen seviyelerini azaltmak için yalnızca inanılmaz bir çığır açan yaklaşımdır. Aynı zamanda kedinizin uzun ve sağlıklı yaşamını destekleyecek lezzetli bir antialerjik kedi mamasıdır. PRO PLAN LiveClear hipoalerjik mama alerjen seviyelerini azaltarak kediler sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar.

 

+ Kedilerin sevdiği harika tat

+ Yüksek kaliteli somon balığı kullanılarak üretilmiştir.

+ Boya içermez

+ Yüksek kaliteli protein, C ve E vitaminleri ile sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekler

+ Doğal prebiyotikler ile sağlıklı sindirimi destekler + DHA ile sağlıklı beyin ve görme gelişimini desteklemeye yardımcı olur

+ Dengeli mineral içeriği ile sağlıklı bir idrar sistemini destekler + Antioksidanlar, arginin ve omega-3 yağ asitleri içeren özel bir besin kompleksi ile böbrek sağlığını destekler

+ Yüksek protein, lif ve düşük karbonhidrat seviyeleri ile optimal vücut ağırlığını destekler

 

İçindekiler: somon (%18), kurutulmuş kümes hayvanı proteini, pirinç, mısır protein tozu, buğday gluteni, buğday irmik, selüloz, domuz yağı, mineraller, yumurta tozu, mısır koruyucu fosforik asit, amino asitler (DL-metionin, L-lizin, L-arginin, taurin), Digest, yumurta sarısı tozu (%0,6), vitaminler, maya, balık yağı, antioksidanlar (tokoferoller, propilgalat, butil hidroksianisol, butil hidroksitoluen).

Katkı maddeleri: Besin yem katkı maddeleri: IU / kg (IU / kg): A vitamini: 28800; D3 vitamini: 940; E vitamini 670; mg / kg (mg / kg): C vitamini 140; demir sülfat: (Fe: 54) kalsiyum iyodat: (I 1.4) bakır sülfat: (Cu 8.5) manganez sülfat: (Mn: 25); çinko sülfat: (Zn 87) sodyum selenit: (Se: 0.080). Antioksidanlar.

Besinler: ham protein: %41,0, ham yağ: %14,0, ham kül: %7,5, ham lif: %4,0, arginin %2,3, omega-3 yağ asitleri: %0,5.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR