Proplan Junior 85 Gr Kedi Konservesi 4 Al 3 Öde

Marka : Proplan
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺97,50(KDV Dahil)
İndirimli : ₺78,00(KDV Dahil)
Barkod : 8690632707297

Proplan Junior 85 Gr Kedi Konservesi 4 Al 3 Öde

Evcil hayvanların beslenmesinde yaş kedi mamalarının önemi gün geçtikçe artmaktadır. Yavru kedilerin sağlıklı beslenmeleri için özel olarak enerji ihtiyacı arttırılmış pro plan yavru kedi konserve mamaları evcil hayvanınızın besin ihtiyacını tek başına karşılar.

Yavru kedi yaş maması Proplan junior erken kısırlaştırılmış kedi ve hamile ve süt veren yetişkin kediler için de uygundur. Yaş mamalar hazırlanırken kullanılan malzemelerin lezzeti suyuna geçtiğinden kediler tarafından kuru mamaya nazaran daha çok tercih edilmektedir.

Yavru kedi maması içeriği yetişkin mamalara göre protein miktarı oldukça yüksek mamalardır. Mamaların içeriğindeki yüksek protein erken anneden ayrılmış anne sütü alamayan yavru kedilerinize ihtiyaçlarını karşılamaları göz önünde bulundurularak formüle edilmiştir.

Pro plan Junior yaş kedi maması kampanyalı olarak satışa sunulmuştur. Yavru kedi maması fiyatları yetişkin ve yaşlı kedi mamalarına nazaran daha pahalı olmasının sebebi içeriğinde kullanılan malzemelerin yavru kedi sağlığına uygun daha özenli seçilmiş malzemelerden üretilmiş olmasıdır.

Siz de kedinize konserve kedi maması almak istiyorsanız Proplan'ın bu avantajlı paketini tercih ediniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR