Pisy Cat Doğal Kedi Çimi

Marka : Pisy Cat
İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺15,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺13,73(KDV Dahil)
Barkod : 8681900018443

Pisy Cat Doğal Kedi Çimi

 

 

Kedi çimi arpa, buğday gibi tahılların ve süpürge otu tohumu vb. benzer faydalı bitki tohumu karışımlarından oluşmaktadır.Yeşil yapraklarda bulunan klorofil kediler için faydalıdır ve bu madde kedi çiminde bol miktarda mevcuttur. Klorofil maddesi kırmızı kan hücreleri ile neredeyse aynı özellikleri taşır bol miktarda mineral ve amino asittir. Sindirim sistemin, rahatlatıcı özelliği ile kediler için kedi çimi vazgeçilmezdir. Mide ve bağırsaklardaki kıl yumağı oluşumunun engellenmesine yardımcı olur.

• PisyCat kedi çimi topraktan yetişmekte ve bu şekilde dostlarımıza sunulmaktadır. Topraktan yetişen kedi çimi tamamen doğal olduğundan kedileriniz için maksimum fayda sağlar. Toprak olmayan zeminlerde yetişen çimler ile karıştırılmamalıdır.
 
• Tüy yumaklarının çıkarılması için uyarıcı görevi görür.
 
• Kediler günlük mamalarında bulunmayan bir takım ek besinleri çim yiyerek giderebilirler.
 
• Sindirim sistemini düzenler.
 
• Çimi tırmalamak ve yemek kediler için oldukça eğlenceli bir aktivitedir.
     
 
 
Neden Kullanılır ?
 
PisyCat Kedi çiminin en belirgin faydası sindirim sistemine yardımcı olmasıdır. Kediler kendilerini temizledikleri zamanlarda, vücutlarında yer alan tüyleri yutarlar. Yutulan bu tüyler, tüy yumakları haline gelerek, kedinizin sindirim sisteminde rahatsızlık oluştururlar. Bu sebeple kediler kendilerini rahatlatmak için içgüdüsel olarak yaşam alanlarında bulunan otları, çiçekleri ve yeşillikleri tüketirler. Tüketilen bu yeşillikler, içerikleri sebebiyle antiseptik olduklarından sindirim sisteminin düzgün çalışmasına ve temizlenmesine katkıda bulunurlar. Bunun yanında kedinizin daha zinde olmasına katkıda bulunurlar. Mide ve bağırsaklarda oluşan ve kötü kokulara sebep olan kötü bakterilerin de çoğalmasına engel olurlar. Bütün bunlar ek olarak, evinizde ya da kedinizi beslediğiniz diğer yaşam alanlarında beslediğiniz bitkilerin kedileriniz tarafından kemirilmemesi ve tüketilmemesi için de kullanılmalıdır. Tüm bu sebeplerden dolayı düzenli olarak kedileriniz tarafından tüketilmesi tavsiye edilmektedir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR