Petline Kitten Chicken Selection Tavuklu Yavru Kedi Maması 1,5 kg

Marka : Petline
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺130,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺107,61(KDV Dahil)
Barkod : 8681546090582

Petline Kitten Chicken Selection Tavuklu Yavru Kedi Maması 1,5 kg

Petline  Natural  Premium  Pet  Food,  konusundadeneyimli beslenme uzmanlarının uzun yıllarüzerinde çalıştığı en lezzetli mama tarifleri ilePetline Natural Animal Nutrition®’ın içeriğindekiözel hammaddelerden oluşan sağlıklı, eşsizbir mamadır.

Petline Kitten Cat Chicken Selection, özenle seçilmiş hammaddeleri ve içeriğine özel olarak ilave edilmiş Glikosamin, Chondroitin, Calpan( Kalsiyum Pantetotan) ve Demir ile yavrukedinizin metabolizmasının en ideal biçinde çalışmasını destekleyerek; sağlıklı bir ömürsürebilmesine yardımcı olacaktır.Petline Kitten Cat Chicken Selection, 12 aylıktan küçük, evde ya da dışarıda beslenen tüm ırklara uygun natural Premium bir tavuklu yavru kedi mamasıdır.

Mineraller: kalsiyum, fosfor, sodyum, yot, çinko,bakir, potasyum klorur, demir, selenyum

İçindekiler :  İşlenmiş Tavuk Proteini, Hayvansal Yağ, Pirinç, Bonkalit, Mısır Gluteni,Mısır, Buğday Kepeği, Şeker Pancarı Lifi,   Ciğer Aroması, Otoliz Maya, Tuz, Keten Tohumu, Taurin,    Bira  Mayası,  Peyniraltı  Suyu Tozu,  Glukozamin,  Chondrotin, Yucca,  Quillaja, MOS ( Mannan Oligo Saccarid ).

Analiz: Crude Protein / Ham Protein (%36)Crude Fat / Ham Yağ (%20)Crude Ash / Ham Lif (%3)Crude Cellulose / Ham kül (%8)

Etiketler
Yavru Kedi Maması,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR