Pet Active Stuffed Köpek Ödül Bisküvisi 200 Gr

Marka : PET Active
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺46,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺34,50(KDV Dahil)
Barkod : 8698931092465

Pet Active Stuffed Köpek Ödül Bisküvisi 200 Gr

Köpeğinizin yaşı, cinsi, fiziksel aktivitesine ve büyüklüğüne göre, öğünlerin yanı sıra atıştırmalık olarak önerilen miktarları veriniz.Köpeğinizin eğitiminde veya ödül olarak verilebilir.Lütfen köpeğinizin ulaşabileceği bir yerde taze içme suyunun mevcut olduğundan emin olunuz.Açıldıktan sonra ambalajın düzgün şekilde kapatıldığından emin olunuz.Güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayınız.

 

Analiz Değeri: Ham Protein  9,8% - Ham Yağlar ve Katı Yağlar 6,3% - Ham Kül 2,3% - Ham Lifler 2,0%

İçindekiler: Tahıllar(buğday unu, pirinç), şekerler (şeker pancarı) yada şeker kamışı şekeri, yağlar ve katı yağlar (hurma yağı), mineraller. GDO'suz hammaddeler kullanılarak üretilmiştir.

 

 

Köpeğinize köpek ödülü vermenin bazı faydaları vardır:

Sindirim Sağlığı: Bir çok köpek ödülünde hassas mideli köpeklere iyi gelen probiyotik ve prebiyotik besin lifi bulunur. Prebiyotikler bitki lifinde, probiyotikler ise bakterilerde yaşar ve her ikisi de bağırsakların desteklenmesini sağlar. Köpeğiniz daha iyi bir sindirim sistemine ve aynı zamanda da daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olacaktır.

Deri ve Tüy Sağlığı: Doğal köpek ödülleri omega 3 ve 6 yağ asitleri yönünden zengindir ve köpeğinizin deri ve tüy sağlığına olumlu yönde etki eder.

Diş Sağlığı: Köpek ödülleri köpeğinizin dişlerini temizleyerek, bakteri oluşumuna bağlı kötü nefes kokusunu azaltır. Ayrıca düzenli çiğnemek, plak ve tartar oluşumunu azaltır, dişleri ve ağzı güçlendirmeye yarar.

Vitaminli Seçenekler: Vitaminler ve antioksidanlar yönünden zengin olan köpek ödülleri köpeklerde eklemleri güçlendirir. İltihaplı durumlarda acıyı hafifletir ve köpeğinize güç verir.

Sağlıklı Kilo: Lif oranı yüksek, yağ oranı düşük doğal içerikli köpek ödülleri, köpeğinizin kilosunu korumasını ve sağlıklı kalmasını sağlar.

 

 

Köpek Ağırlığı Günlük bisküvi

<10 kg 5

10-20 kg 10

>20 kg 20

 

 

Menşei: Hollanda

Etiketler
Köpek Bisküvisi,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR