Nature's Protection İndoor Pouch Kedi Maması 100 Gr

İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺16,87(KDV Dahil)
İndirimli : ₺14,45(KDV Dahil)
Barkod : 4771317456922

Nature's Protection İndoor Pouch Kedi Maması 100 Gr

Nature's Protection Indoor – dana eti ile kediler için en kaliteli konserve mama. Kısırlaştırılmış veya obeziteye meyilli kediler için uygun olan bu mama, ideal kilonun korunmasına yardımcı olur.

Eşsiz gıda, kardiyovasküler fonksiyon, gelişme ve iskeletin kas-iskelet, retina ve merkezi sinir sisteminin işlevi için gerekli olan taurini içerir.

Dana eti - yararlı, yağlı ve kalorili ve kolay sindirilebilir et evcil hayvanlar tarafından sevilir. Kısırlaştırılmış veya obeziteye meyilli kediler için uygun, ideal kilonun korunmasına yardımcı olur.
Vücuda faydalı maddeler bakımından zengindir. Kısırlaştırılmış veya obeziteye meyilli kediler için benzersiz bileşime sahip konserve mama.
Tüm ürünler yapay renklendiriciler, tatlandırıcılar ve koruyucular içermez. Kardiyovasküler fonksiyon, iskelet kasları, ağ ve merkezi sinir sisteminin gelişimi ve fonksiyonu için gerekli olan taurin içerir. Evcil hayvanın vücudu için gerekli olan vitamin ve mineralleri içerir.

Bileşim:
Et ve et işleme ürünleri %41 (en az %4 dana eti), Sebze işleme ürünleri (%1 bezelye lifi), Bitkisel protein özleri, Mineraller, Çeşitli şekerler.

Etiketler
56922, 56922,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR