Mera Tahılsız Ördekli Yavru Kedi Maması 2 kg

Marka : Mera
Fiyat : ₺975,00(KDV Dahil)
Barkod : 4025877383304
Mera Tahılsız Ördekli Yavru Kedi Maması 2 kg

% 85 hayvansal protein
% 0 katkı maddeleri, tahıllar, şeker
Bağışıklık sistemi güçlendirici takviyeler ile


MERA Kediler Tüm Kediler Yetişkin - Sağlıklı ve mutlu kediniz için Kediler için yeni ürünlerimizi geliştirirken, sizin ve kedilerinizin ihtiyaçlarına çok yakından odaklandık. Sonuç, bir dizi özel özelliğe sahip çok çeşitli lezzetli tariflerdir:

ÖZEL:

        Tahılsız ve bol miktarda taze et içeren en iyi tariflerimiz, kedinize uzun ve sağlıklı bir yaşam için tüm önemli besinleri sağlar! Ayrıca tüm ürün grubuna şeker veya yapay renkler, tatlar veya koruyucular eklemiyoruz.

LEZZETLİ:

        Sadece kalite değil, aynı zamanda lezzetli! Lezzetli içeriklere ek olarak, kroketlerimizin şeklinin ve boyutunun evcil hayvanınızın tercihlerine ve ihtiyaçlarına en uygun şekilde uyarlanmasını sağladık. Kediniz buna bayılacak!

SÜRDÜRÜLEBİLİR:

        Tierwohl girişiminin tavuk etini kullanıyoruz (hayvancılık için iyi koşullar): hayvanlar daha fazla alandan ve aktif malzemelerden faydalanır ve bu nedenle doğal davranışlarına göre yaşayabilirler. Ve evcil hayvan yemi endüstrisindeki ilk şirket olarak, sürdürülebilir yönetim için ZNU standardına göre TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırıldık! MERA Cats ürünleri tamamen iklime zararsızdır ve tamamen geri dönüştürülebilir torbalarda satılır.
Etiketler
Yavru Kedi Maması,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR