Kit Cat BreathBites Chicken Flavor Kedi Ödül Maması 60g

Marka : Kit Cat
İndirim Oranı : %50 İndirim
Fiyat : ₺64,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺32,00(KDV Dahil)
Barkod : 671875797045

Kit Cat BreathBites Chicken Flavor Kedi Ödül Maması 60g

Kit Cat Breath Bites ile kedinizin dişlerini temizlemek artık kolay ve lezzetli . Kedinizin seveceği lezzetli tatlarla dolu bu kedi ağız kokusu giderici kedi ödülleri, günlük beslendiğinde plak ve diş taşını azaltarak kedinizin dişlerini temiz tutmaya yardımcı olur. 

Bu kedi ödül mamasının günlük kullanıldığında, plak ve tartarı azaltarak kedinizin dişlerini temiz tutar . Dayanılmaz lezzeti ile diş taşı oluşumunun engellenmesini sağlar. Aynı zamanda diş eti hastalıklarının önüne geçmeye yardımcı olarak ağız sağlığını korur.

 

Bilimsel olarak tasarlanmış, benzersiz şekil

Daha gevrek doku Etkili temizlik için Karşı konulmaz tat ve lezzetli

Plak ve tartarı azaltın

Temiz dişler

Ağız kokusunu engeller nefesi tazeler

AAFCO Kedi Maması Besin Profilleri tarafından belirlenen tüm yaşam evrelerindeki kediler için uygundur.

 

İçindekiler: Mısır, Pirinç, Mısır Gluteni, Tavuk eti , Donyağı, tavuk Unu, Kanatlı Unu, Tavuk Protein Hidrolizatı, Kanatlı Yağı, Sindirilmiş Hayvansal Protein, Kuru Bira Mayası, Tuz, Temel Vitamin Desteği (A Vitamini, D3 Vitamini, E Vitamini, Vitamin C, Nikotinik Asit, B1 Vitamini, B6 Vitamini, Pantotenik Asit, B2 Vitamini, K3 Vitamini, Folik Asit, Biyotin, B12 Vitamini, Esansiyel İz Mineral Takviyesi (Demir, Çinko, Bakır, Manganez, İyot, Selenyum), Kolin Klorür, Dikalsiyum Fosfat, Ayçiçek Yağı, Somon Yağı, Yemeklik Lif (Selüloz), Monosodyum Fosfat, Potasyum Klorür, Taurin, Frukto Oligosakkarit, Renklendirici (Yeşil), Lizin, L-triptofan, Koruyucu (Propionik Asit), Tatlandırıcı (Nane) Lezzet).

 

Kullanım Önerileri: İnsan tüketimi için tasarlanmamıştır. Kedinizin yaşına, büyüklüğüne ve aktivitesine göre mama miktarı ayarlanabilir. Kediniz için her zaman taze su sağlamayı unutmayın.

Günde 2 kg Yetişkin Vücut Ağırlığı başına 47 gram besleyin.

Günde 2 kg Kitten Vücut Ağırlığı başına 104 gram besleyin.

Etiketler
Kedi Ödül Maması,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR