Flamingo Duetto Bones Kuzulu Dental Kemik 120gr 3lü

Marka : Flamingo
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺164,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺139,40(KDV Dahil)
Barkod : 5411290319393

Flamingo Duetto Bones Kuzulu Dental Kemik 120gr 3lü

Köpekler için tamamlayıcı ödül maması.İnsan tüketimi için uygun değildir.Yanında her zaman taze su bulundurunuz.
 İçindekiler
Tatlı patates unu (%47), bezelye nişasta unu (%13,8), kuzu (%12), pirinç (%5), bitkisel gliserin (%10), peynir (%4), bitkisel yağ (%2), kurutulmuş maya (%1), kalsiyum karbonat (%5), lesitin (%0,1), doğal tatlandırıcı (%0,1) ( nane yağı, füme aroması
 Analitik Bileşenler
Ham Protein 3,5%, Nem 15%, Ham Kül 2,5%, Ham Yağ 2,5%, Ham Lif 3,5%
 Katkılar
Duyusal katkılar:Doğal Tatlandırıcı %0,1 (nane yağı, füme aroma)
Teknolojik Katkılar: Potasyum Sorbat
 
Köpeğinize köpek ödülü vermenin bazı faydaları vardır:

Sindirim Sağlığı: Bir çok köpek ödülünde hassas mideli köpeklere iyi gelen probiyotik ve prebiyotik besin lifi bulunur. Prebiyotikler bitki lifinde, probiyotikler ise bakterilerde yaşar ve her ikisi de bağırsakların desteklenmesini sağlar. Köpeğiniz daha iyi bir sindirim sistemine ve aynı zamanda da daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olacaktır.

Deri ve Tüy Sağlığı: Doğal köpek ödülleri omega 3 ve 6 yağ asitleri yönünden zengindir ve köpeğinizin deri ve tüy sağlığına olumlu yönde etki eder.

Diş Sağlığı: Köpek ödülleri köpeğinizin dişlerini temizleyerek, bakteri oluşumuna bağlı kötü nefes kokusunu azaltır. Ayrıca düzenli çiğnemek, plak ve tartar oluşumunu azaltır, dişleri ve ağzı güçlendirmeye yarar.

Vitaminli Seçenekler: Vitaminler ve antioksidanlar yönünden zengin olan köpek ödülleri köpeklerde eklemleri güçlendirir. İltihaplı durumlarda acıyı hafifletir ve köpeğinize güç verir.

Sağlıklı Kilo: Lif oranı yüksek, yağ oranı düşük doğal içerikli köpek ödülleri, köpeğinizin kilosunu korumasını ve sağlıklı kalmasını sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR