Brit Care Function Snack Skin Coat Krill Köpek Ödülü 150gr

Marka : Brit Care
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺190,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺171,00(KDV Dahil)
Barkod : 8595602539963

Brit Care Function Snack Skin Coat Krill Köpek Ödülü 150gr


Sağlıklı cildi ve parlak bir kürkü desteklemek için çinko ve biyotin ile zenginleştirilmiştir. Hindistan cevizi ise daha sağlıklı ve nemlendirilmiş bir cildin korunmasına yardımcı olan belirli besinler açısından zengin sağlıklı bir besindir. Hindistancevizini düzenli bir diyete dahil etmek, sağlıklı bir cilt ve parlak bir kürk elde etmenin basit ve doğal bir yoludur.

Fulvik asitler besin emilimini destekler. Tahıl ve nişasta içermez.

Kollajen peptitler kas-iskelet sistemini yeniler.

Tyndallized Lactobacillus acidophilus, bağırsak sistemi sağlığının korunmasına yardımcı olur.

İçerik: Dehidre kril (% 26), kabak (% 20), sıvı sebze nişastası (% 14), kırmızı mercimek (% 13), somon proteini * (% 10), keten tohumu (% 5), somon sos * (% 5 ), kollajen * (% 3.5), kurutulmuş hindistancevizi (% 1), somon yağı (% 1), kurutulmuş algler (% 0.8), fulvik asit (% 0.5), mineraller, kavun karpuz özü (% 0.01), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktive edildi (15x109 hücre / kg). * hidrolize

Analitik Bileşenler: Ham protein% 22.0, ham yağ% 5.5, nem% 17.0, ham kül% 4.0, ham lif% 1.0, kalsiyum% 0.9, fosfor% 0.4, sodyum% 0.7, omega 3% 2.0, omega 6% 0.8.

Besin Bileşimi: Çinko (3b606) 150 mg, biyotin (3a880) 2 mg. AB onaylı koruyucu maddelerle: sitrik asit (E 330), DL-malik asit (E 296).

 

 

Köpeğinize köpek ödülü vermenin bazı faydaları vardır:

Sindirim Sağlığı: Bir çok köpek ödülünde hassas mideli köpeklere iyi gelen probiyotik ve prebiyotik besin lifi bulunur. Prebiyotikler bitki lifinde, probiyotikler ise bakterilerde yaşar ve her ikisi de bağırsakların desteklenmesini sağlar. Köpeğiniz daha iyi bir sindirim sistemine ve aynı zamanda da daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olacaktır.

Deri ve Tüy Sağlığı: Doğal köpek ödülleri omega 3 ve 6 yağ asitleri yönünden zengindir ve köpeğinizin deri ve tüy sağlığına olumlu yönde etki eder.

Diş Sağlığı: Köpek ödülleri köpeğinizin dişlerini temizleyerek, bakteri oluşumuna bağlı kötü nefes kokusunu azaltır. Ayrıca düzenli çiğnemek, plak ve tartar oluşumunu azaltır, dişleri ve ağzı güçlendirmeye yarar.

Vitaminli Seçenekler: Vitaminler ve antioksidanlar yönünden zengin olan köpek ödülleri köpeklerde eklemleri güçlendirir. İltihaplı durumlarda acıyı hafifletir ve köpeğinize güç verir.

Sağlıklı Kilo: Lif oranı yüksek, yağ oranı düşük doğal içerikli köpek ödülleri, köpeğinizin kilosunu korumasını ve sağlıklı kalmasını sağlar.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR