Bozita Sensitive Diet&Stomach Diet Kedi Maması 2 Kg

Marka : Bozita
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺998,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺698,60(KDV Dahil)
Barkod : 7311030314214

Bozita Sensitive Diet&Stomach Diet Kedi Maması 2 Kg

Bozita Diyet ve hassas sindirim sitemine sahip kediler için  tahılsız geyik etli mamadır. Düşük enerji seviyesi ile kilolu ve kilo almaya meyilli kediler için idealdir. Taze hazırlanmış geyik çok lezzetli ve sindirilebilir, Düşük yağ içeriği, benzersiz bir protein kaynağı olarak geyik ve prebiyotik FOS ve MOS ile bu yiyecek özellikle hassas bir mideye sahip kediler için uygundur. Bozita kedi mamaları, kedinin metabolizmasının önemli bir parçası olan L-Karnitin içerir. Gıda ayrıca sağlığı geliştirici özelliklere sahip doğal maya beta glukanları içerir ve optimum mineral dengesi (Ca, P, Mg) ve yüksek oranlarda vitamin ve taurin içerir. Su ile birlikte kuru olarak servis edilir.

Tahılsız
Kanada geyiği
Daha az aktif kedi veya hassas bir mideye sahip kediler için daha düşük enerji içeriği.
FOS ve MOS, fonksiyonel bir bağırsak florasını uyaran prebiyotik liflerdir.
Sağlığı geliştirici özelliklere sahip doğal maya beta glukanları.
Selüloz lifi kıl yumağı riskini azaltır.
Sterilize edilmiş kedi için ayarlanmış dengeli mineral seviyeleri
İyi dengelenmiş Omega 3 ve 6 yağ asitleri seviyeleri

 

İçindekiler: Tavuk% 26 (kurutulmuş tavuk% 22, tavuk suyu% 4), kurutulmuş patates *, geyik * (taze hazırlanmış% 15), bezelye nişastası *, kurutulmuş sığır eti proteini% 6, kurutulmuş domuz proteini% 5, lignoselüloz *% 4, kemik yağı *% 3, balık unu *% 2, mineraller, hindiba inulin * (FOS% 0,63), kurutulmuş pancar lifi *, mannan oligosakkaritler * (MOS% 0,2), maya * (ß-1,3 / 1,6-glukanlar 0,1 %). *Doğal içerik

Analiz Değerleri: Protein% 34, yağ içeriği% 10, ham lif% 4, ham kül (mineraller)% 6 (kalsiyum% 1.1, fosfor% 0.9 ve magnezyum% 0.07), omega-6% 1.2, omega-3% 0.2, nem % 9. Metabolize edilebilir enerji 1493kJ / 100g.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR