Bozita Feline İndoor Tahılsız Sterilized Geyik Etli Kedi Maması 10 Kg

Marka : Bozita
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺3.898,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.118,39(KDV Dahil)
Barkod : 7311030312319

BOZİTA İNDOOR & STERİLİSED İSVEÇ TAVUK ETLİ KISIRLAŞTIRILMIŞ KEDİ MAMASI 10 KG

Bozita İndoor & Sterilised Cat Food ;

- Bozita Feline Indoor & Sterilised yetişkin ve büyümekte olan kediler için tam ve dengeli bir mamadır.

- Mama evde yaşayan kedilerin ve kısırlaştırılmış kedilerin düşük enerji ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilmiştir.

- Dolayısıyla yaşlı veya fazla kilolu kediler için de uygundur.

- Yüksek oranda taze İsveç tavuğu içeriği mamanın lezzetini ve sindirilebilirliğini artırmaya yardımcı olmakta ve kedinin besinleri çok daha kolay sindirmesine olanak sağlamaktadır.

- Tüy yumağı oluşması riskini azaltan optimal lif bileşimi sunan selüloz lifleri ve yağ asitlerini hücrelere taşıyan, metabolizmayı iyileştiren ve metabolizma hızını artıran bir amino asit olan karnitin içermektedir.

- Mama, böbrekler ve idrar yolu üzerinde etkiye sahip olan minerallerin özenle seçilmiş ve dengeli bir karışımını içermektedir.

- Ayrıca kedilerin bağışıklık sistemini daha güçlü hale getiren doğal bir ß-glukan olan MacroGard içermektedir.

·SAĞLIKLI : Bozita kedinizin seçkin hammaddelerin besleyici özelliğinden, tam olarak faydalanabilmesi için, İsveç kökenli tamamen doğal hammaddeler kullanmaktadır. Tamamen sağlıklıdır. Taze et dengeli bir vitamin ve mineral içeriği sunarak mamayı doğal yollardan daha lezzetli ve kolay sindirilebilir hale getirir.

·PARLAK TÜYLER : Bozita sağlıklı bir deri ve parlak tüyler için temel oluşturan çinko ve B vitamini içermektedir. Mama taneciklerinin şekli, en beğenilen lezzeti vermek ve ağız hijyenini korumak üzere geliştirilmiştir. Bozita ürünleri kedinizin sağlıklı kalması için ihtiyacı olan tüm besinleri, vitaminleri ve mineralleri içermektedir.

·YÜKSEK KALİTE STANDARDI : Bozita Üretim tesislerinde salmonella barındırmamayı ve büyüme destekleyici hormon veya antibiyotik kullanılmamasını garanti etmektedir. Dünya hayvan sağlığı örgütü (OIE) tarafından BSE (bilinen adıyla Deli Dana Hastalığı) içermediği belirlenmiş on ülkeden biridir. Kaliteli ürün ve çevre standartları AB tarafından onaylanmıştır.

·LEZZET GARANTİSİ : Bozita sentetik lezzet arttırıcılar yerine doğal hammaddeler kullanarak daha sağlıklı bir lezzeti garanti etmektedir. Yapay tatlandırıcı,renklendirici ve koruyucu içermez.

·BENZERSİZ FORMÜL : Bozita tüm mamalarında özel işlenmiş tahıllar (SPC), selenyum ve MacroGard gibi formülasyonlar kullanarak, mamanın lezzetini garanti etmekte ve evcil hayvan sağlığını korumaktadır.

·YAŞAMSAL EVRELER : Bozita ürünleri kedilerin hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları tüm besin maddelerini içerecek şekilde onların doğasına uygun ve özgün ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretilmektedir. Böylece kedinizi, bağışıklık sistemini ve genel sağlığını destekleyen, benzersiz fonksiyonları olan, özenle seçilmiş içeriğe sahip bir mama ile beslemiş olacaksınız.

İÇERİK BİLGİLERİ:

Tavuk (kurutulmuş tavuk eti %25, taze İsveç tavuğu %4), buğday unu, mısır, hayvansal protein unu, kemik yağı, pirinç, hidrolize tavuk eti, lignoselüloz, mısır gluteni, ku- rutulmuş kutup balığı, kurutulmuş yumurta, maya (ß-1,3/1,6-glukan, %0.05), kurutulmuş pancar küspesi, potasyum klorür, dikalsiyum fosfat.

KATKI MADDELERİ:

Vitamin A 10000 IU, vitamin D3 1000 IU, vitamin E 60 mg [all-rac-o(-tokoferil asetat)], L-arnitin 50 mg, taurin 800 mg, DL-metiyonin 2000 mg, bakır 10 mg (bakır(II)sülfat, pentahidrat), manganez 7 mg (manganez-II -III oksit), çinko 70 mg (çinko sülfat, mono hidrat), iyodin 0.5 mg (kalsiyum iyodat, mono hidrat), selenyum 0.3 mg (sodyum selenit). AB onaylı antioksidanlarla korunmuş yüksek enerjili içerik maddeleri.

GARANTİ ANALİZ DEĞERLERİ:

Protein %32, yağ içeriği %14, lif %3.7, ham karbonat (mineraller) %7.1 (kalsiyum %1.1, fosfor %0.9, magnezyum %0.09), nem %10.

BESLENME TAVSİYESİ;

1 YAŞINI GEÇMİŞ KEDİLER İÇİN

Kedinin Vücut Ağırlığı (kg)

Günlük Tüketim Miktarı (gr)

1

13

2

26

3

41

4

52

5

66

6

79

7

92

8

105



* Yukarıdaki günlük beslenme miktarları, kedinizin aktivitesine, egzersiz durumuna, çevre şartlarına, mizacına ve strese bağlı olarak değişiklik gösterir.

* Kuru, serin, böcek ve haşereden uzak bir yerde ve paketin ağzı kapalı olarak saklayınız.

* Genel kural olarak, kuru mama ile birlikte taze içme suyu verilmelidir.

* Günlük verilecek miktarın bir kaç öğüne bölünerek verilmesi, tavsiye edilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR