Beaphar Lactol Yavru Kedi Süt Tozu 500 Gr

Marka : Beaphar
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺728,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺618,80(KDV Dahil)
Barkod : 8711231151936
Beaphar Lactol Yavru Kedi Süt Tozu 500 Gr

Beaphar Lactol Büyüme ve Gelişim Yavru Kediler için Emzirme Sütü 500g, sütten kesilmemiş yavru kediler için eksiksiz bir mamadır.

Bu formül, anne sütüne daha yakın olması için kedi sütünde doğal olarak bulunan DHA ile geliştirilmiş ve zenginleştirilmiştir.

Bu süt kolayca sindirilebilir ve yavru kedinize: vitaminler, mineraller, eser elementler, esansiyel yağ asitleri ve taurin, yavru kediye büyümesi için ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlar.

Yetim ve sütten kesilmemiş hayvanlar için idealdir. Ayrıca sütten kesilen yavru kediler, çok fazla altlığı olan yeni doğanlar, hamile veya emziren dişiler ve hasta veya iyileşmekte olan kediler için tamamlayıcı yem olarak kullanılabilir.


Kullanım talimatı: Lactol tozunu sıcak suya ekleyin (kaynamadan) ve tamamen eriyene kadar karıştırın. Müstahzarın sıcaklığı ılık olana kadar (vücut sıcaklığına yakın, yaklaşık 38 ° C) soğumaya bırakın. Yaşlı hayvanlar bazen soğuk Lactol içmeyi tercih eder.

Hazırlanan süt buzdolabında 24 saat saklanabilir ve genç hayvanlar için kullanılmadan önce yeniden ısıtılmalıdır (yaklaşık 38 ° C, vücut ısısı). Hayvanın temiz ve içilebilir suya sahip olduğundan emin olun.

Biberonların veya Beaphar şırıngaların kullanılması şiddetle tavsiye edilir. Özellikle genç hayvanlar için kullanılan ekipman her zaman temiz ve steril olmalıdır.

Seyreltilecek miktar: 100 ml sıcak suya 7 ölçü kaşığını (kaşık başına yaklaşık 4,5 g) ekleyin.

Önerilen günlük miktar: Miktar, hayvanın yaşına, büyüklüğüne ve cinsine göre değişir. Bu nedenle, hayvanın isteği üzerine Lactol verilmesi tavsiye edilir. Aşağıdaki tabloda günlük önerilerimizi bulun. Her yavru kedi, kilo aldığından ve doğru şekilde büyüdüğünden emin olmak için düzenli olarak tartılmalıdır. Bir litre hazırlanmış Lactol süt yaklaşık 1250 Kcal içerir.

Endikasyon : Yavru kediler için emzirme sütü.
Etiketler
Medikal Ürünler,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR