Aminosol Köpek ve Kedi Vitamini 1 lt

Marka : Pharmax
Fiyat : ₺300,00
Barkod : 8683105693159

Aminosol Köpek ve Kedi Vitamini 1 Lt

Aminosol, sıvı çözeltide kombine edilmiş hidrofilik B vitaminleri, amino asitler ve tuz kompleksidir. Bu maddeler yoğun fizyolojik çaba, büyüme, iyileşme, üreme dönemlerinde, azaltılmış mama alımlarında ve tüm stres türlerinde (sıcaklık, beslenme, taşınma) vücudun ihtiyaç duyduğu desteği sağlar.

B kompleks vitamin ve aminoasitler koenzim veya koenzimlerin bir parçası olarak hücre enzim faaliyetlerine katılırlar. Bu nedenle metabolik aktivitelerin aksadığı hastalıklar ve nekahat dönemlerinde vitamin takviyesi olarak kullanılır.

Gıda indigesyonları gastrointestinal sistem hastalıkları, Karaciğer hastalıkları ve ketozis , ishal, kan kaybı, stres, deri ve sinir sistemi hastalıkların, gelişme geriliği, kas güçsüzlüğü, sinirsel bozukluklarda, iştahsızlık, gebelik ve immun sistemin aktive edilmesi gerektiğinde, operasyon öncesi ve sonrası dönemde, akut ve kronik hastalıklarda antibiyotik kullanımı sırasında tedaviye yardımcı olur.

Tüy sağlığına içeriğindeki e vitamini sayesinde katkı sağlar. Kedilerin tüylerinin dökülmesi hemen her zaman sorun olmuştur. Özellikle mevsim geçişlerinde tüylerin dökülmesini azaltmak için kullanabileceğiniz bir katkı maddesidir.

Köpeklerin sağlıklı bağışıklık sisteminin şekillenmesi için bazı mineral ve vitaminlere ihtiyacı vardır. Özellikle yavru köpek sahiplerinin gelişme döneminde Aminosol köpek vitamini kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Bileşimi:

1 ml aminosol içeriği Vitamin B1 Vitamin B2 Vitamin B6 Calcium pantothenate Vitamin H Nicotinamide Choline chloride Lysine Methionine Sodium chloride Magnesium chloride Tryptophan Cystine Leucine Isoleucine Arginine Valine Threonine Phenylalanine Glucose olmak amacıyla kullanılır.

Kullanım Şekli:

Kedi ve köpeklerin mamasına yada konserveye katılarak kullanılabildiği gibi önerilen miktarları direk yutturabilirsiniz. Kafes kuşlarında önerilen miktar suluğa ilave edilir ve su günlük olarak yenilenir

Veteriner Hekimler tarafından belirlenen doz kullanılmalıdır . Genel kullanım için aşağıdaki öneri tablosu kullanılır. 

Kullanım Miktarı:  

At Sığır 10-20 ML 100 kg c.a

Koyun - keçi 8-10 ML 50 kg c.a

Kedi köpek 2 ML 10 kg c.a

Arı 10-20 ML Kovan

Kanatlı 0,2 ML 1 kg c.a

Kuş 0,2 ML 1 kg c.a

Ambalaj Miktarları:

1000 ml - 250 ml - 30 ml plastik kutularda

Uyarılar:

25 C de Orijinal ambalajında güneş ışığından uzak saklayınız. İçeriğinde yer alan maddelere karşı alerjisi olan evcil hayvanların kullanmaması önerilir. Herhangi bir olumsuzluk gözlemlediğinizde Veteriner Hekime müracat edilmelidir.

Etiketler
Köpek Vitaminleri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR